Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La gözüne bakıyom çevirsinde ehliyet gösteriyim diye
Allah affetsin çok gezdik semtte ehliyetsiz :/ E5'e hiç çıkmamaya özen gösterirdik ama
Agshdgs o ulan aldık bir işe yarasın olayı var tabi. Ya ehliyetsiz çıkılır sürer gelirsin sorun değil ama biri sana vurur sıkıntı. Mesela ben alkollü araç da kullanmam bazıları kullanır kişiye bağlı biraz gözü karartmak lazım.

Agshdgs o ulan aldık bir işe yarasın olayı var tabi. Ya ehliyetsiz çıkılır sürer gelirsin sorun değil ama biri sana vurur sıkıntı. Mesela ben alkollü araç da kullanmam bazıları kullanır kişiye bağlı biraz gözü karartmak lazım.
En doğrusunu yapıyorsunuz bence. Hız sınırında gidiyorken öndeki fren yapsa vursan, öndeki arabanın içindekine de bir şey olsa ''ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KAZAYA SEBEP OLDU!'' diye başlığı atarlar hemen. Ben o riski alamıyorum hiç...

Selamlar :D öncelikle 3. Geleneksel geyik başlığımız hayırlı uğurlu olsun :D
Bayram ziyaretleri falan filan derken buralara zaman ayıramadım pek. Nasılsınız nasıl gidiyor hayat :D

evet öyle bi hataya düştüm. Bi daha tek başıma asla. Kesinlikle aileden bi yetişkin olmadan kullanmam.

En doğrusunu yapıyorsunuz bence. Hız sınırında gidiyorken öndeki fren yapsa vursan, öndeki arabanın içindekine de bir şey olsa ''ALKOLLÜ SÜRÜCÜ KAZAYA SEBEP OLDU!'' diye başlığı atarlar hemen. Ben o riski alamıyorum hiç...
Abi en basitinden adam diyor ki senin burada olmaman lazımdı :D
Çok şükür pek vukatımız yok bi kere yanyolda takla atıyorduk o kadar :D

Ben alkol içmediğim bir gün kaza atlattım. O gün yanımdaki hıyarlar sen niye içmiyon vs diyorlardı o kazayı atlattığımda sustular :D

Akıl var mantık var. Çoğu marka artık düşük hacimli motorlar üzerinde çalışmayacağını duyurdu. Hemen hepsi elektrik üzerine focus olmuş durumda. Yapılan açıklamaları göz önüne alarak dediği tarzda motorların gelmeyeceği çıkarımını yapmak için müneccim olmaya gerek yok.
Vw bu sağ gösterip sol vurmayı seviyor.Tarihi boyunca böyle

Vw bu sağ gösterip sol vurmayı seviyor.Tarihi boyunca böyle
Problem şu ki son olan olaylardan sonra sağ gösterip sol vuracak halleri kalmadı yoksa 1.5 TDI ünite üzerinde çalışılıyordu ama yaptıkları açıklamalara göre dizelin ömrü kalmadığı için o motorun ARGE'si yerine elektrikli motorlar üzerinde ARGE yapmayı tercih ettiklerimi belirttiler.

@gtepro Prius Prime diye plug-in hibrit modeli de varmış. Sadece elektrikle 22 mil gidebiliyormuş. Onu ekleyeyim. Önceki mesajım bir kaç sayfa geride kalmış herhalde ama konu aynı gibi duruyor son mesajlara bakınca. :)

Senin gibi adamı stajla uğraştıran eğitim sisteminin ta ağğ
Cıvata nedir bilmeyenler staj görsün
teoride staj :D lise stajında günde 2 şanzıman indirdiğim zamanlar oldu :D
zorunlu olduğu için böyle bedoşum pazartesi gidiem seata işte ilk 1-2 gün ufak tefek şeyler yaptırırlar netice de tanımıyorlar ama tanışınca bende seatları iyice kavrayınca inşallah ağır ağır işler yaparım
Sinan Koç bizim servis müdürünü tanıyormuş slm söyle dedi çakır gözlü apaçimiz

Bi bakıma haklısın fakat Toyotada bir yerden sonra illaki benzin motora geçmek zorundasın ki araç şarj olsun ama Golf GTE'de pili istediğin zaman kendin şarja takabiliyorsun. Mesela annem günde 20km yol yapıyor plug-in alırsak her zaman elektrikli üniteyi kullanabilecek ve belirli aralıklarda otoparkta bulunan şarj ünitelerine takip eve cikacak fakat Toyotada pil bir yerden sonra bitecek ve şarj etmek için benzinli motora geçmek durumunda kalacak.
Konu üstünden biraz geçmiş ama toyota da chr için yaptığım görüşme bu konuyu sordum pilin hiç bitmeyeceğini söylediler, elektrikli motor her fırsatta enerji geri kazanımı yaptığı için bitmiyor dediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...