İstanbul buluşmalarına bekliyoruz gelmezsen buraları hep paspas yaparsın bakKarne günüydü KARNE KARNE cuma günü
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
İyi geceler abiben kaçar, iyi geceler cümleten
İyiymiş. Kocaeli buluşması mesela olmuyor @DuzboruDownpipe geleyim buluşalım deyip çağırınca son dk. gelemem yapıyor filan yalan oluyor. Antalya iyiymiş yaniAntalya buluşması da güzel oluyor Yasin reyiz ile ben
Annemin performans ile pek bir işi yok. Ondan dolayı bizle ilgili bi sıkıntı da yok.o zaman performansta gidecek yani, bence ya toyota hybridi ya da tesla daha mantıklı bu durumda
Abi Kocaeli diye geçiyor bizim ora ama İstanbul'a daha yakın olduğu için malesef ben karşı team'danımİyiymiş. Kocaeli buluşması mesela olmuyor @DuzboruDownpipe geleyim buluşalım deyip çağırınca son dk. gelemem yapıyor filan yalan oluyor. Antalya iyiymiş yani
Bizim burası da Adapazarı'na İzmit'le eşit uzaklıkta ama ben de İstanbul buluşması kovalıyorumAbi Kocaeli diye geçiyor bizim ora ama İstanbul'a daha yakın olduğu için malesef ben karşı team'danım
Gerçi ona da gitmek nasip olmadı sınav vs dönünce kesin giderim ama
İyiymiş. Kocaeli buluşması mesela olmuyor @DuzboruDownpipe geleyim buluşalım deyip çağırınca son dk. gelemem yapıyor filan yalan oluyor. Antalya iyiymiş yani
kanka golf gte almanya da 37k euro bil bakalım başka hangi araba almanya da 37k euro 1.4 tsi dsg highline passat. Passat ın vergisiz fiyatı: 91k büyük olasılık golf gte de buna benzer olur 1.4 hybrid hangi vergiye giriyor hesaplayın benden bu kadar doğuş özel indirim yapar orası ayrıAma fiyatlar değişken auris ve priusta ülkeye göre değişiyor.Dikkat etmek lazım
Araç bu bilgiyi ecu'dan dışarı veriyorsa öğrenebilirsin.Obd cihazından alternatörün ne kadar sarj ettiğini öğrenebilirmiyiz?
Bizim burası da Adapazarı'na İzmit'le eşit uzaklıkta ama ben de İstanbul buluşması kovalıyorum
Abi nette videolarda e46 için yol bilgisayarından da öğrenilen var ama e90 için bulamadım ondan sordum veriyordur herhalde. Teşekkür ederim.Araç bu bilgiyi ecu'dan dışarı veriyorsa öğrenebilirsin.
Yav bırak ayda yılda bir geziyon ben çekimler için taa beylikdüzüne gidiyorum adama bak ya .@alfhonso yarın Kerem'le showroom gezecez bak ben hiç bi yere gitmiyom
Tapatalk kullanılarak Tapatalk aracılığıyla gönderildi
uuuuuuu bizi de gezdirirsin artıkTemmuzda istanbul buluşması olursa kırmızı aytenle aranızda olurum inşş