Yok yok yeniyi açıyor ama kusacak gibi oluyjfksjfksjfmsjsana paketten yenisini açmıyorlarsa...
Yok yok yeniyi açıyor ama kusacak gibi oluyjfksjfksjfmsjsana paketten yenisini açmıyorlarsa...
Sitesinden karşılaştırma yap doktor. Kamera vs özellikler aynı ise 8 almana hiç gerek yok.8 ya da 7 plus alıcam.8 cammış arkası ben kırarım diye 7 plus sordum
http://www.istanbulbga.com/urun.php?u=3895Hay çok yaşayasın hocam. Döşeme levyesi diye geçiyor sanırım. Valla aklıma levye kelimesi hiç gelmezdi söylemeseydin
Kablosuz şarj var diye cama döndüler maalesef.7 plus da çok büyük yav 7 ideal bence ama portre modunu kullanırım şarjım da uzun gitsin bi de ekranı büyük olsun diyorsan + modelleri güzel.Ama ben note 8 alırdım 4100 tl civarlarına geriledi daha da düşer8 ya da 7 plus alıcam.8 cammış arkası ben kırarım diye 7 plus sordum
İşlemcileri farklı ve 8 de daha net kamera varSitesinden karşılaştırma yap doktor. Kamera vs özellikler aynı ise 8 almana hiç gerek yok.
abeslangYok yok yeniyi açıyor ama kusacak gibi oluyjfksjfksjfmsj
Amerikadan geliyor telefon herşeyle 680 dolarKablosuz şarj var diye cama döndüler maalesef.7 plus da çok büyük yav 7 ideal bence ama portre modunu kullanırım şarjım da uzun gitsin bi de ekranı büyük olsun diyorsan + modelleri güzel.Ama ben note 8 alırdım 4100 tl civarlarına geriledi daha da düşer
Vov severiz abeslangta kara kuşağımabeslang
Bana da alsana geliyorsa ciddiyim ben de 15 tatilde alacam 7+ a tabiyimAmerikadan geliyor telefon herşeyle 680 dolar
Geceden beri forumda Tesla vs. Apple üzerine fikirler yürütülüyor. Adam gelmiş ne diyor ya.. Birazcık vizyon. Lutfen..Ayfon kullanan köylüdür
Kara kuşağım derken doktorumVov severiz abeslangta kara kuşağım
Sana 780 dolar 100 ünü ben alırım duzboruBana da alsana geliyorsa ciddiyim ben de 15 tatilde alacam 7+ a tabiyim
O zaman 8 al panpa. Almışken iyisini al. Bir de satın alırken sigorta yaptırırsın, üstüne de Spigen kılıf alırsın bir şey olmazİşlemcileri farklı ve 8 de daha net kamera var
Amerikadan geliyor telefon herşeyle 680 dolar
Gel göstereyim orhan abiKara kuşağım derken doktorum
Aksini iddia eden?Geceden beri forumda Tesla vs. Apple üzerine fikirler yürütülüyor. Adam gelmiş ne diyor ya.. Birazcık vizyon. Lutfen..
applesa evetYurtdışından gelen telefonlar garanti dışı mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi