Değil zaten adfadsfsdBana hic mantikli gelmedi bu.
Değil zaten adfadsfsdBana hic mantikli gelmedi bu.
Yılbaşından sonra 4 lira barajını aşacak diyorlar. 4.15'e kadar artabilir diyenler var.Aynen riske girdim biraz ama değdi. Göstermelik düşürseler bile yine en fazla 3.50 olur gibime geliyor daha aşağısı zor bu saatten sonra. Bazı yatırımcılar secime kadar tutun elinizde falan diyorlar da o çok büyük delilik gibi geliyor bana. Secim zamani cok merak ediyorum ne seviyede olacak dolar
Iste her kafadan ayri bi ses cikiyor ama ne olucak ben tahmin edemiyorum acikcasi. Ay sonuna kadar tutarim ben sonrasi risk.Yılbaşından sonra 4 lira barajını aşacak diyorlar. 4.15'e kadar artabilir diyenler var.
Geçen ay arkadasim evine bağladı turknetBeyler internet bağlattık türknetten. Telefon hattı bağlandı ve çalıyor. Ama adsl ışığı yok. Var mı diyebileceğiniz bişey
Selamlar abi. Standart abi ne eksiğimiz var ne fazlamız çok şükür senin nasıl gidiyor?Bu arada; herkese selam olsun. Gününüz güzel geçiyordur umarım.
Selamlar hacım şükür diyelim senin günlerin nasıl geçiyor afiyette misinBu arada; herkese selam olsun. Gününüz güzel geçiyordur umarım.
İngilizce sınavın katır kutur girmesi haricinde iyiyimBu arada; herkese selam olsun. Gününüz güzel geçiyordur umarım.
Splitter'da sorun olabilir. Splitter'a gelen girişi direk modeme bağlayıp deneyin. Yine çalışmazsa bağlantılarda sorun olabilir. Kontrol edip emin olursanız arayın müşteri hizmetlerini port açmışlar mı sistemden kontrol etsinler. Sistemde sıkıntı yoksa size gelen kablonun dışarıdaki kutulara bağlantılarının saha ekibi tarafından kontrol edilmesi gerekir. Onu da Türknet yönlendirir zaten.Beyler internet bağlattık türknetten. Telefon hattı bağlandı ve çalıyor. Ama adsl ışığı yok. Var mı diyebileceğiniz bişey
Plastik servis bıçağına benziyor ama ben fitil levyesi, trim levyesi veya plastik levye gibi isimler yakıştırdım.Beyler, araba içinde köşelere bir şey sıkıştırırken, plastik bir cisimle ittirmeler yapılıyor ya hani, onun adı nedir?
Video da adamın elindeki şey
@alfhonso müdürde var yeni aldıBeyler iphone 7 plus kullanan var mı
Hay çok yaşayasın hocam. Döşeme levyesi diye geçiyor sanırım. Valla aklıma levye kelimesi hiç gelmezdi söylemeseydinPlastik servis bıçağına benziyor ama ben fitil levyesi, trim levyesi veya plastik levye gibi isimler yakıştırdım.
Alternatif olarak doktorların boğazımıza bakmak için AAAA dedirtirken dilimize koydukları tahta çubuklardan kullanılabilir.
@alfhonso müdürde var yeni aldı
Plastik servis bıçağına benziyor ama ben fitil levyesi, trim levyesi veya plastik levye gibi isimler yakıştırdım.
Alternatif olarak doktorların boğazımıza bakmak için AAAA dedirtirken dilimize koydukları tahta çubuklardan kullanılabilir.