Tamam öğrendik 8+ mışIııh, o bende yok
Tamam öğrendik 8+ mışIııh, o bende yok
Tamam öğrendik 8+ mış
doğrusunu gelsin @maximaorhan söylesin o zamanAaaaaa dgaafafgsgsg
O zamaaan İphone X tabi ki müdürüme de bu yakışırdı fjgfhjladsfkaşafdşhIııhhh 8
@alfhonso müdürde ki İphoneX olabilir. Sonuçta müdür yani
O zamaaan İphone X tabi ki müdürüme de bu yakışırdı fjgfhjladsfkaşafdşh
Ben de 7 alan aklıma söveyim kaça aldın abiLan yok iPhone 8 var işte, onu da alan aklıma söveyim gaza geldim
Zenginlik başa bela... Kaç gaymeydi o 4k mıydı jfdaflkjhajfdlş 7 tane iphone 8 vs alf 38Lan yok iPhone 8 var işte, onu da alan aklıma söveyim gaza geldim
Ben de 7 alan aklıma söveyim kaça aldın abi
Zenginlik başa bela... Kaç gaymeydi o 4k mıydı jfdaflkjhajfdlş 7 tane iphone 8 vs alf 38
Faturaya ilave ise geçmiş olsun. Acın acımdır..Faturaya ilave aldım yahu
Bırak allasen nereye gaza geldin sallama burada. Zincire vurdum yine durmadınLan yok iPhone 8 var işte, onu da alan aklıma söveyim gaza geldim
Oo o zaman 5k ya geldi afgajkldfkdf şaka bi yana hayırlı olsun Hakan Abi Allah kaza bela vermesin(düşme,kırılma bozulma vs)Faturaya ilave aldım yahu
Abi doktor onu ağzıma koyunca midem bulanıyo ya ondan mı bahsediyoruzdoğrusunu gelsin @maximaorhan söylesin o zaman
Beyler iphone 7 plus kullanan var mı
Tam dr. a iPhone 7plus soruyor diye sallayacaktım, müdür kenardan zıpladı 8'iyle. Vazgeçtim.Lan forumda ayfon 8 kullanan zengin bir kişilik mi var yanlış mı okuyorum ben
Hepimiz yanlış okumadık herhalde ahan da vallaha ayfon 8 yazıyoLan forumda ayfon 8 kullanan zengin bir kişilik mi var yanlış mı okuyorum ben
sana paketten yenisini açmıyorlarsa...Abi doktor onu ağzıma koyunca midem bulanıyo ya ondan mı bahsediyoruz