Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.2 tsi leon iş manuel iş yapar mı agalar ne dersiniz ya ?
İş yapar ama çok narin davranacaksan iş yapar. Motorun gırtlağına basarsan eline alırsın. O konuda hiç şakası yok. Bizim ailede var. 3bin devri geçmeden kullanılıyor, ekonomik ve bayırlarda bayılmayan sorunsuz performansıyla memnun bırakıyor. Ama ben hiç kendi arabamda yaptığım gibi onda gaza abanmadım. :) 1.2 TSI emekli işi :D

Aman hacım sinan usta duymasın bizi kovalar :D
Sinana ben ford anahtarlık alıcam işi çözücez :D
knk aslında fiyat performans ürünü araç manuel olduğu için dsg problemi yaşatmayacaktır e zaten sende motora yazılımdır şudur budur yüklenecek canını okuyacak bir adam değilsin bence düşünülebilir
Kanka aynen yazılımla işim yok bi arkadaşım sıfır alıp kullandı sattı şimdi 118 aldı o baya kafamı kurcaladı bakma başka bişeyi al leonu bin istediğinde gazla istediğinde ekonomi kas dedi bakalım kısmet :)

İş yapar ama çok narin davranacaksan iş yapar. Motorun gırtlağına basarsan eline alırsın. O konuda hiç şakası yok. Bizim ailede var. 3bin devri geçmeden kullanılıyor, ekonomik ve bayırlarda bayılmayan sorunsuz performansıyla memnun bırakıyor. Ama ben hiç kendi arabamda yaptığım gibi onda gaza abanmadım. :) 1.2 TSI emekli işi :D
Abi İnan son Zamanlarda uzun yol dışında gaza basmadım yaşlanıyorum sanırım hiç öyle gaza gelemiyorum :D sakin sakin kullanıp müziğimi açıp keyif yapma kafasındayım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...