Yollar hala bozuk mu ?Ashahdah 1-2 2-1 yokuş in çık, trafiğe gir ohh yakıt düşmanı
Yollar hala bozuk mu ?Ashahdah 1-2 2-1 yokuş in çık, trafiğe gir ohh yakıt düşmanı
Baaara baaaraa vınnnnnnnnnnnn dhdhdjfhsgdd dayu sen cahil bir dude sun
Üniversitenin orası, kozlu merkez, fener, çarşı'nın oradaki kadırga yokuşu, tır parkı önündeki yol oldukça bozuk. Geriye kalanlarda ise tek tük çukur oluyor ama göze batmıyor diğer yerler yanındaYollar hala bozuk mu ?
Ahahahhahahaha olum @Garaj TV de gördü. @bt abi @Koraykaya da bindi klasik tk gibi gidiyorum.İstediği açılı eğim ve hızda da istediği devri kullanıyor.Bu arabayı sattığımda özleyeceğim 2 şeyden biri bu şanzıman. @DuzboruDownpipe da şahit 65 le 1100 devirle de gidiyorum 125 de 2000 devirle de MÜKEMMEL LAN İNANBaaara baaaraa vınnnnnnnnnnnn dhdhdjfhsgdd d
Hocam desene şehrin yarısı bozuk artık nasıl kanıksandıysa göze batmamaya başladı +1lt tüketim dahaÜniversitenin orası, kozlu merkez, çarşı'nın oradaki kadırga yokuşu, tır parkı önündeki yol oldukça bozuk. Geriye kalanlarda ise tek tük çukur oluyor ama göze batmıyor diğer yerler yanında
Yahu eski ssk hastanesinin orada oturuyorum. Buraya doğalgaz hattı çekildi ve belediyenin bırak asfalt dökmeyi, açtıkları yerleri dolduracak kadar asfaltı bile yok ellerinde Kazdıkları yeri bozuk bırakıp gidiyorlar, artık çıldırıyoruz ama elden ne gelir. Millet lanet etti buradanHocam desene şehrin yarısı bozuk artık nasıl kanıksandıysa göze batmamaya başladı +1lt tüketim daha
Bizimkiler incivezde yolların halini sen daha iyi biliyorsun Zonguldaka gelince şehiriçine arabayla inmemeye çalışıyorum. Hem yolların hali hem gazipaşanın hali bir haftalık tatili zehir etmeye yetecek kadar streslendiriyor, sinirlendiriyor insanıYahu eski ssk hastanesinin orada oturuyorum. Buraya doğalgaz hattı çekildi ve belediyenin bırak asfalt dökmeyi, açtıkları yerleri dolduracak kadar asfaltı bile yok ellerinde Kazdıkları yeri bozuk bırakıp gidiyorlar, artık çıldırıyoruz ama elden ne gelir. Millet lanet etti buradan
Haklısın. Her çukura girdiğimde belediyeye küfür edip duruyorum. Hep tepelik yerleşkeler olduğu için asfalt döktüğün zaman ömrü 1 sene ancak oluyor. Binaların yaptığı baskıdan dolayı çökmeler, çukurlar oluşup duruyor. Hayırlısı artık ne diyelimBizimkiler incivezde yolların halini sen daha iyi biliyorsun Zonguldaka gelince şehiriçine arabayla inmemeye çalışıyorum. Hem yolların hali hem gazipaşanın hali bir haftalık tatili zehir etmeye yetecek kadar streslendiriyor, sinirlendiriyor insanı
Çare Duster netHaklısın. Her çukura girdiğimde belediyeye küfür edip duruyorum. Hep tepelik yerleşkeler olduğu için asfalt döktüğün zaman ömrü 1 sene ancak oluyor. Binaların yaptığı baskıdan dolayı çökmeler, çukurlar oluşup duruyor. Hayırlısı artık ne diyelim
tfsiassfcker yapcak bişey yok panpa.DUzun yolda giderim ama şehir içi imkansız
Şahin alacam şahin. Takacam tüpü vuracam yokuşlaraÇare Duster net
Gaz kokusundan kafayı bulup yokuş aşağı virajları yan yan inicem diyorsunŞahin alacam şahin. Takacam tüpü vuracam yokuşlara
Artık apaçi diye adım çıkarGaz kokusundan kafayı bulup yokuş aşağı virajları yan yan inicem diyorsun
Zonguldak'ın Giorgi Tevzadze'si afndjklfdksvcfds ama bizde e34 m5 olmaz şahin olurArtık apaçi diye adım çıkar
m5'le de yapsan apaçi olursun. Bmw'yi ne hale getirdiler gördün. Şahincilerin para bulduğunda tercih ettiği modeller arasına girdi algılardaZonguldak'ın Giorgi Tevzadze'si afndjklfdksvcfds ama bizde e34 m5 olmaz şahin olur
Parayı bulan e30'a geçiyor sonra e46 e90 diye gidiyor (e30 ların fiyatları e36 lar kadar oldu maşallah)m5'le de yapsan apaçi olursun. Bmw'yi ne hale getirdiler gördün. Şahincilerin para bulduğunda tercih ettiği modeller arasına girdi algılarda
Tm tm inandım dAhahahhahahaha olum @Garaj TV de gördü. @bt abi @Koraykaya da bindi klasik tk gibi gidiyorum.İstediği açılı eğim ve hızda da istediği devri kullanıyor.Bu arabayı sattığımda özleyeceğim 2 şeyden biri bu şanzıman. @DuzboruDownpipe da şahit 65 le 1100 devirle de gidiyorum 125 de 2000 devirle de MÜKEMMEL LAN İNAN
focus rs alacam. Yanlasam da apaçi demezlerParayı bulan e30'a geçiyor sonra e46 e90 diye gidiyor (e30 ların fiyatları e36 lar kadar oldu maşallah)
Ben de malum sitedeki 2016 Impreza Sti ı istiyom onu alcamfocus rs alacam. Yanlasam da apaçi demezler
Allah nasip eder inşaallahBen de malum sitedeki 2016 Impreza Sti ı istiyom onu alcam