Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@DouglasAdams Bak bu fotoda zonguldak'ın belli kısmını görebilirsin. Merkez kısmı sayılır. Deniz kıyısında düz yol haricinde binalar, evler, mekanlar hep tepelerde. Buraları kışın soğuk motorla kat ettiğin zaman maalesef yakıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 10105

aha o alttaki sahilde ilerdeki karakumda ne anılarım var asdfasdfasd


edit: zonguldak'ta debriyaj balatası on numara olan araba, sanayiide yeni değiştiren arabadır :D
 
Son düzenleme:
Su arabayi alanda varmis hayretler icerisindeyim https://www.sahibinden.com/ilan/vas...2017-1.4-180-hp-mta-baris-tan-469712098/detay
RO4vbZ.jpg
 
merhaba bende sizin gibi öğrenciyim 4 ay kadar(kış ayları) 2006 c3 1.4 hdi deneyimleyen ve aracın 4 fren kampana ve abs siz olması nedeniyle vede o çirkin mavi renge sahip olması nedeniyle illallah etmiş birisiyim ama bana bile ön yargılı olduğum c2 yi sevdirdiniz hatta almayı ciddi ciddi düşünüyorum c3 den sonra(her ne kadar kullanırken arabayı sevmesemde) kullanmaya başladığımız 2006 corsa 1.3 cdti enjoy hiç içime sinmiyo sevemedim bi türlü arabayı galiba cidden c2 bakmaya başlıycam :D bi kaç sorum olucak performans olarak araca bişeyler yapmayı düşündünüzmü ve bu konu hakkında bilginiz var mı?
ek:sx ve x pack arasındaki farklar neler?
Hocam yalnız en son ne zaman üretildiğini tam bilmemekle beraber en az 30 yıldır 4 tekerlek kampana frenli araba üretilmiyor. Citroen'in 2CV modelinde bile önler disk. Siz C3 deneyimlediğinize emin misiniz?
 
  • Beğeni
Tepkiler: Ozzy41
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...