Hard diskler hala baya pahali yaŞeytana uymak üzereyim. Hepsiburada da güzel indirimler var.
Hard diskler hala baya pahali yaŞeytana uymak üzereyim. Hepsiburada da güzel indirimler var.
Kaçlık bakıyorsun?Hard diskler hala baya pahali ya
Siteye girilmiyor ki
Cache kayıt sorunu var. Bir zahmet yetkililerin belleğini temizlemesi gerekiyor. Ben de tıkandım bugün.Ben girdim de sayfa yüklenmesini bekliyorum. Sitenin altyapısı demek ki kötüymüş. Nasıl iş anlamadım. Koskoca site, sayfayı 10 dakikadır yükleyecek...
Tasinabilir 1 tb ve ustuKaçlık bakıyorsun?
Net toyotadan iyi ne guluonjnjnjnjjjmkojnjnlnşmjkn
Kardeşinin aracı olması lazım E Coupe.Bu adam Dubai de şube açsın, paso bunları yapar zaten. Acaba kim sürecek böyle bir aracı? Cicişler falan mı?
Bu arabalar İranlı iş adamının koleksiyonuymusBu arabalardan E39 M5'i Avcılar Borusan'a getirilirken çekicide görmüştüm sıfır olduğuna inanmamıştım sonra bir kaç yerde fotoğrafını görmüştüm yanındaki diğer makinelerle birlikte ama bu son video beni benden aldı. Müze açsınlar bu araçların öyle durması milli servete zarar
Pahali abi bakma hic indirim tv vs de varVatan bilgisayara girmiyor hepsiburada.coma girmiyor bir süredir flash disk lazımdı ama bakamiyorum
Lafta indirim diyorsun kaptan o zaman kotuymusPahali abi bakma hic indirim tv vs de var
Daha cok tv bazi tellerde var onun harici ufak tefek seylerde indirim yok. Akilli saat alacaktim ondada yok indirim.Lafta indirim diyorsun kaptan o zaman kotuymus
Bunu mazdaya taksam daha fazla ses verir :/
Ben reklamlarla kandirdilar sandım yanlış anlamışım deseneDaha cok tv bazi tellerde var onun harici ufak tefek seylerde indirim yok. Akilli saat alacaktim ondada yok indirim.
Yok artıkBu arabalar İranlı iş adamının koleksiyonuymus
Abi turklerin black friday muhabbeti bu kadar olur iste. Note 8 e 5 milyar yazip simdi 4 e dustu yazmislar. Kadikoyde zaten 4 e aliniyor degisikBen reklamlarla kandirdilar sandım yanlış anlamışım desene
Bütçe ne kadar hocam?Tasinabilir 1 tb ve ustu
Yok İranlı ortağının arabalariymis sanırım @mgdedeoglu söylemişti tam hatırlayamadım otomobil videolarında yazıyordu herhaldeYok artık
Borusan'ın fuarda sergilenen araçları değil mi bunlar