Önce bindir sonra indir Black Friday i de çok farklı yaşıyoruz.Abi turklerin black friday muhabbeti bu kadar olur iste. Note 8 e 5 milyar yazip simdi 4 e dustu yazmislar. Kadikoyde zaten 4 e aliniyor degisik
Önce bindir sonra indir Black Friday i de çok farklı yaşıyoruz.Abi turklerin black friday muhabbeti bu kadar olur iste. Note 8 e 5 milyar yazip simdi 4 e dustu yazmislar. Kadikoyde zaten 4 e aliniyor degisik
Yani normalde 1 tb olanlar 210 220 gibi birseydi ben 120 140 olur diyordum oyle alacaktim. Aslinda butce yok simdide alirimda black friday gazina gelip alacagim bir durum yokmus vesile olurduBütçe ne kadar hocam?
Zaten normalde piyasanın üstüne satıyorlar diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum Hepsiburada icinAbi turklerin black friday muhabbeti bu kadar olur iste. Note 8 e 5 milyar yazip simdi 4 e dustu yazmislar. Kadikoyde zaten 4 e aliniyor degisik
Yalan yok north face ayakkabilar 380 e dusmus o marka icin ucuz ama onuda denemeden alamam bu nedir canım skldiZaten normalde piyasanın üstüne satıyorlar diye duymuştum ama ne kadar doğrudur bilmiyorum Hepsiburada icin
O fiyata bulursan beni de haberdar et kaptanYani normalde 1 tb olanlar 210 220 gibi birseydi ben 120 140 olur diyordum oyle alacaktim. Aslinda butce yok simdide alirimda black friday gazina gelip alacagim bir durum yokmus vesile olurdu
Durum soyle bende. Gemide cok guzel oluyor hali hazirda toplamda 4 tb filme sahibim . Ama tabi cogu sacma sapan veya cakisanlarda cok ona ver bundan al ortami var gemide.hani acil bi durum yok yaklasik 5 aydir bakiniyorum acaba dusermi diye altin gibi artti fiyatlari namussuzlarin . 2 tb tasinabilir bulsam 200 e falan acimam ama su anO fiyata bulursan beni de haberdar et kaptan
Neyse o da bizden ırkçılık yapmayalımYok İranlı ortağının arabalariymis sanırım @mgdedeoglu söylemişti tam hatırlayamadım otomobil videolarında yazıyordu herhalde
Abi mağazada deniyorsun ben bir bakıp gelcem diyorsun internetten çekiyorsun malıYalan yok north face ayakkabilar 380 e dusmus o marka icin ucuz ama onuda denemeden alamam bu nedir canım skldi
Ya gelende bi sorun cikarsa vallahi ugrasmam cok eski kafaliyim cok bu konudaNeyse o da bizden ırkçılık yapmayalım
Abi mağazada deniyorsun ben bir bakıp gelcem diyorsun internetten çekiyorsun malı
Neyse o da bizden ırkçılık yapmayalımhepimiz kardeşiz sonucta
http://www.hepsiburada.com/wd-eleme...uzg7500abk-wesn-p-BD802899?magaza=HepsiburadaDurum soyle bende. Gemide cok guzel oluyor hali hazirda toplamda 4 tb filme sahibim . Ama tabi cogu sacma sapan veya cakisanlarda cok ona ver bundan al ortami var gemide.hani acil bi durum yok yaklasik 5 aydir bakiniyorum acaba dusermi diye altin gibi artti fiyatlari namussuzlarin . 2 tb tasinabilir bulsam 200 e falan acimam ama su an
https://www.teknosa.com/urunler/125...ium=comparison&utm_campaign=standart&v=1.90.6Durum soyle bende. Gemide cok guzel oluyor hali hazirda toplamda 4 tb filme sahibim . Ama tabi cogu sacma sapan veya cakisanlarda cok ona ver bundan al ortami var gemide.hani acil bi durum yok yaklasik 5 aydir bakiniyorum acaba dusermi diye altin gibi artti fiyatlari namussuzlarin . 2 tb tasinabilir bulsam 200 e falan acimam ama su an
Allah affetsin bir kere ayakkabı almıştım bir gün giymiştim çok sıkıyor diye ıslak mendille silip gönderdim tekrar bir numara büyüğünü yolladılar kutusunda açılmamışYa gelende bi sorun cikarsa vallahi ugrasmam cok eski kafaliyim cok bu konuda
Eyvallah hocam tesekkur ederim valla amacim 1 ve ustu onlarda da gram indirim yok sansimahttp://www.hepsiburada.com/wd-eleme...uzg7500abk-wesn-p-BD802899?magaza=Hepsiburada
Ben en ucuz bunu gördüm işinize yarar mı bilmiyorum 750GB 149TL. Bunun dışında 1 TB olanlar genelde 199 bandında.
Nolcak olm belki senin giydiğin ayakkabıyı biri giydi 2 gün ıslak mendille sildi gönderdiAllah affetsin bir kere ayakkabı almıştım bir gün giymiştim çok sıkıyor diye ıslak mendille silip gönderdim tekrar bir numara büyüğünü yolladılar kutusunda açılmamış
Giremiyorum ki siteye napiolarsa
Knk bunu beğenmedim bence sen daha iyi bi egzoz yaptırabilirsin chr a
Kudurrrrr xdtraktör
zahmet etmesin gerekene biz takarız headersıyla birlikteÇekemeyen egzoz taksın babaaa xd