Sadfafaffa Ben de bazen sallıyorum ama gerçekte de verdiğimiz olmuştur çok kez inşallah sıkıntı cikmazKeyiflerine göre isterlerse yanlış yazıyorum apwğsşdşw bazen kimlik istiyorlar
Sadfafaffa Ben de bazen sallıyorum ama gerçekte de verdiğimiz olmuştur çok kez inşallah sıkıntı cikmazKeyiflerine göre isterlerse yanlış yazıyorum apwğsşdşw bazen kimlik istiyorlar
@byilmaz sende a3 sportback varmış memnun musun?
Dizel otomatik mi hocam kullandığın kombinasyonUzun süreli kullanma fırsatım olmadı. Henüz 1800 km'de
Kullandığım süre zarfında bir problem yaşamadım, genel olarak memnunum..
Açıklama çok yüzeysel oldu ama özellikle merak ettiğin bir şey varsa yanıtlayabilirim
Bana güven dior sauvage çek bi tane knkHugo Boss just different kullanan var mı knklar?
Çakması mı varmış onun ya senden öğrenmek üzdü (sımoook vid evri deyy didabdipdideeyy )Orjinalinden bahsediyor galiba ama
Kanka uzun süre önce kullandm bazen 1 hafta önce sıktığım kıyafetimi giydiğimde arklar “oha ne güzel koku lan” diye parfümü sorduğu oluyodu ama benim için max 3 hangi parfüm olursa olsun hergün sıkıyom iki fıs sıkıyom ama hergün xdEvet orijinalinden bahsediyorum. Kalıcılığı nasıl birkaç cümleyle özetler misin yasinciğim?
Olmadi hic be panpaÇakması mı varmış onun ya senden öğrenmek üzdü (sımoook vid evri deyy didabdipdideeyy )
Kanka uzun süre önce kullandm bazen 1 hafta önce sıktığım kıyafetimi giydiğimde arklar “oha ne güzel koku lan” diye parfümü sorduğu oluyodu ama benim için max 3 hangi parfüm olursa olsun hergün sıkıyom iki fıs sıkıyom ama hergün xd
Kaptanım bu ladyboy mevzularını biliyondur sen ya. Dünyanın 4 bi yanından Tayland’a gidiyomuş insanlarOlmadi hic be panpa
Dizel otomatik mi hocam kullandığın kombinasyon
Yani seni simdi kimliginle yargilayamam zevkler ve renkler tartisilmaz da nedir ne degildir bilmiyorum ama eger seviyorsan git konus benceKaptanım bu ladyboy mevzularını biliyondur sen ya. Dünyanın 4 bi yanından Tayland’a gidiyomuş insanlar
ladyboy muKaptanım bu ladyboy mevzularını biliyondur sen ya. Dünyanın 4 bi yanından Tayland’a gidiyomuş insanlar
Tamam knkiBana güven dior sauvage çek bi tane knk
Yaz kış kullanırsın sahsen ben öyle yapıyorum henüz beğenmeyen çıkmadı. Dhaa önce duydun mu hic bu kokuyu
Duymadım knki anlatsana birazYaz kış kullanırsın sahsen ben öyle yapıyorum henüz beğenmeyen çıkmadı. Dhaa önce duydun mu hic bu kokuyu
Ajfkafjakfk ne tşk geciyosun olm güzel koku işte ben seviyorumDuymadım knki anlatsana biraz
Parfum 349 senin odemen 304 hmmm
İndirim kuponu vardı knkParfum 349 senin odemen 304 hmmm
Hmmm buna hiç dikkat etmemistimParfum 349 senin odemen 304 hmmm
İnşallah kalıcıdır knki yoksaaaa kulakların çın çın...Ajfkafjakfk ne tşk geciyosun olm güzel koku işte ben seviyorum