@Cagdas Cag benimde havyarimin yanina yiyecek bir italyan ekmegim bile yok
Vay benim garip kardeşim benim Kanka halk ekmek olmaz mı ki? Çok mu varoş düşündüm acaba fdsafdfsdf@Cagdas Cag benimde havyarimin yanina yiyecek bir italyan ekmegim bile yok
Benim zenginlik anlayisimda havyar. Artik muhtemel yiyen kalmamistir filmlerden hatirladigim tek sey bu vizyonuma bak.Vay benim garip kardeşim benim Kanka halk ekmek olmaz mı ki? Çok mu varoş düşündüm acaba fdsafdfsdf
Havyarın iyisini @maximaorhan yer. Vizyonunu genişletmen lazım kanki. Portakal soslu Pekin ördeği yedin mi hiç?Benim zenginlik anlayisimda havyar. Artik muhtemel yiyen kalmamistir filmlerden hatirladigim tek sey bu vizyonuma bak.
Havyar yiyen ağır köylüdür iğrenç awHavyarın iyisini @maximaorhan yer. Vizyonunu genişletmen lazım kanki. Portakal soslu Pekin ördeği yedin mi hiç?
Vallahi yedim la onu. Bedavaya yakin fiyata hemdeHavyarın iyisini @maximaorhan yer. Vizyonunu genişletmen lazım kanki. Portakal soslu Pekin ördeği yedin mi hiç?
Kanka yanlışlıkla hindi yada kaz yemiş olmayasın adfdfsd Nerde yedin?Vallahi yedim la onu. Bedavaya yakin fiyata hemde
Koylu milletin efendisidir ogren azicik eger insanlari yaptigi is bakimindan yereceksem ben flight dispatcher diyorum meselaHavyar yiyen ağır köylüdür iğrenç aw
Tatil koyunde ya onlarin yalancisiyim gittigim yerde bilmemne mutfak gecesi vardi orada bole hazirlayan elemanlar vs bi catal aldim bu yaniKanka yanlışlıkla hindi yada kaz yemiş olmayasın adfdfsd Nerde yedin?
Bırakın abicim köylü milletin efendisidir lafını tertemiz köylüdür yiyen aksini iddia eden de köylüdürKoylu milletin efendisidir ogren azicik eger insanlari yaptigi is bakimindan yereceksem ben flight dispatcher diyorum mesela
Bu hangi seviye başkan? Zengin olarak neler tüketiyorsun, biz fakirleri bilgilendirir misin? Zeytin ezmesini halk ekmeğe sürüp havyar tadı bekleyen kankim @Sailor var buradaHavyar yiyen ağır köylüdür iğrenç aw
Aksam eve geciyim foto atarım ne yediğimi rez alınBu hangi seviye başkan? Zengin olarak neler tüketiyorsun, biz fakirleri bilgilendirir misin? Zeytin ezmesini halk ekmeğe sürüp havyar tadı bekleyen kankim @Sailor var burada
Sen direk şömine seviyesindesin hocam Çaktırma dfadsfasdHer gün kömürle kovayla kuzineyle uğraşıyorum. Gündüz de kuruluk için bişeylerle uğraştık. Şimdi ben köylü demeyeyim o zaman, av köşkündeyim diyeyim
Abi sen şehir kalabaligindan bunalmis dag evine kaçmış gibi bi insansinHer gün kömürle kovayla kuzineyle uğraşıyorum. Gündüz de kuruluk için bişeylerle uğraştık. Şimdi ben köylü demeyeyim o zaman, av köşkündeyim diyeyim
Şömine de var ama biraz tütüyor diye tercih etmiyorum =)Sen direk şömine seviyesindesin hocam Çaktırma dfadsfasd
Öyle tabi Trafiği, keşmekeşi... şehir kiraları da çok fena be.Abi sen şehir kalabaligindan bunalmis dag evine kaçmış gibi bi insansin
Takti buda halk ekmege vallahi vizyon darligi bundakiBu hangi seviye başkan? Zengin olarak neler tüketiyorsun, biz fakirleri bilgilendirir misin? Zeytin ezmesini halk ekmeğe sürüp havyar tadı bekleyen kankim @Sailor var burada
Hanimcilikta bugunYa da bu aksam yemem bi seyler. Hatun yemek yapmıştı dün. Hafta sonu atarim foto jadkskfj
Hanımcılık her zaman kazanır Hanımcı olun beyler.Hanimcilikta bugun