kime ne olm senin parandan goygoy yapıyoruz biz burdda ha hazm edemeyen varsa çıksın söylesin orası ayrıOnca ortama girdim onca insanla tanistim paramdan utandigim tek yer burasi oldu ben almayayim hacim valla kosede sessizce takilayim ben
kime ne olm senin parandan goygoy yapıyoruz biz burdda ha hazm edemeyen varsa çıksın söylesin orası ayrıOnca ortama girdim onca insanla tanistim paramdan utandigim tek yer burasi oldu ben almayayim hacim valla kosede sessizce takilayim ben
Cok ayri konular bunlar ya acik acik vursam cok gomulecek var huzur kacirmaya gerek yok simdilik eyyolemem bu kadar . hadi gorusuruz :*kime ne olm senin parandan goygoy yapıyoruz biz burdda ha hazm edemeyen varsa çıksın söylesin orası ayrı
tmm cnm görüşürüzzCok ayri konular bunlar ya acik acik vursam cok gomulecek var huzur kacirmaya gerek yok simdilik eyyolemem bu kadar . hadi gorusuruz :*
Ya sabah sabah acaip canım sıkıldı.
Soba-kova-odun-kömür işleri için balkona bahçeye çıktım. Arabadan miyav sesleri... Kaputu açtım, ateşleme bobinimin üstünde sütten kesilmemiş yavru velet miyavlarken göz göze geldik. Direk ensesinden kapmadım da bi merhamete sevecenliğe gelip "aman da aman, hanimiş pisi pisi, geh geh" diye yaklaştım. Gerizekalı hayvan salıncaklardan direksiyon kutusundan arkaya aşağıya bi sarktı, gözden kayboldu. Arabanın aşağısından hala miiv miv... Kornaya filan bastım bana mısın demedi.
Çok pis kafam bozuldu. Hala miiv miiv diye zırlarken elimde kovayla eve geri girdim. Bir şey olup acil çıkmam gerekse arabayı iterek mi çıkaracağım bahçeden ?! :/
Kedi canını senin..
Ben yazmıyorum bu aralar okuyorum başlıkları yazılı hafyası bitsin rahatlıycam Yarın sonForum iflas mi etti yahu nerelerdesiniz
Coğrafya çalışmam lazım ama burdayım abi ne nassın?nassııız gençler
İnternette takılıyorum senden naber müdür beynassııız gençler
Coğrafya çalışmam lazım ama burdayım abi ne nassın?
İnternette takılıyorum senden naber müdür bey
İstanbul'da yaşasaydın görürdüm ben seni akşama doğru bir yağmur başladı her taraf yine karmaşa yani işin özü yine iyisin@yaso abin dağları tepeleri uzantıları falan iyi bilir çalıştırsın sana uzaktan eğitim
eiyi bende abi napim yeni geldim işten, pazartesi harbiden sendrom gibi gün oluyor. zaman nasıl geçti ne zaman akşam oldu da mesai bitti farkına varamadık. Kurumun gerçek memurları mesai bitti biz çıkıyoz diye geldiler öyle farkettik
İstanbul'da yaşasaydın görürdüm ben seni akşama doğru bir yağmur başladı her taraf yine karmaşa yani işin özü yine iyisin