Teyp opsiyonunu alır binerim. Hiç o toplara girmem. Benim en büyük modifiyem kapalı garaj, temiz araba olurbide yazılım atarız of
Teyp opsiyonunu alır binerim. Hiç o toplara girmem. Benim en büyük modifiyem kapalı garaj, temiz araba olurbide yazılım atarız of
röportajı yapan hanımefendinin Otomobillerle ilgisi bir yere kadar, alfa romeo modellerine dair bilgisi de yok belli ki, sinan abi de kibarlıktan karışmamış. Ben zaten kimim ki106 imla hatası beni 1-2dk duraksattı
@alfhonso
CEO'dan müdüre inince neden Alfa Romeo sorusunu neden LPG diye değiştiriyorsun
4C alınır bu videodan o sonuç çıkıyor
neden müdürelonmusk denilen bu kapitalizm patronunu takibi bıraktım
neden müdür
e öbürü de türk değil ya o da italyan, alfacı olunca tabi4c ile alay etmek istemiş yok römorkta taşımalar falanlar filanlar, bunlar hep amarıkanın oyunu bu oyunlara gelmeyinn eeeyyyy Türk milletiiiii
e öbürü de türk değil ya o da italyan, alfacı olunca tabi
@maximaorhan dan bekledik ama reza sanırım müdürümün adını zikredecekşimdi biz Türk milleti olarak italyan fiat tofaş birlikteliği gereğince ferrariye laf etseler bi hömkürmemiz lazım, birlik ve beraberliğimizi bölmek isteyen bu amarıkan oyunlarına karşı italyan gardaşlarımızla tek yürek tek kürek olmalıyızzzzz
edit: geçen geldi bi de Atatürk sözleri anıtkabir ziyareti falan şirin gözükmeye çalıştı ajan....
@maximaorhan dan bekledik ama reza sanırım müdürümün adını zikredecek
reza kimdir ne iş yapar?@maximaorhan dan bekledik ama reza sanırım müdürümün adını zikredecek
reza kimdir ne iş yapar?
orhan kimdir ne iş yapar?
nasıl bilmiyonuz daha önce kaç kere ofisin adresini yazdım buraya bi allahın kulu gelmedi, ha gelirse de tanımam o ayrı akjsdhasjdhklan rezanın kim olduğunu bile biliyoruz ama orhanı bilmiyoruz asdfasdfasdfasd
nasıl bilmiyonuz daha önce kaç kere ofisin adresini yazdım buraya bi allahın kulu gelmedi, ha gelirse de tanımam o ayrı akjsdhasjdhk
lan koca havaalanı olsa nolcak şirket belli ofisi belli...lan koca havaalanı...
lan koca havaalanı olsa nolcak şirket belli ofisi belli...
ha benim ofis havaalanında değil o da ayrı tartışma konusu akjdhskjd