https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-turkiye-deki-8-aractan-biri-501380022/detay
Böyle güzel bi arabaya böyle özensiz bi ilan
Yakın zamanda satılıp ilandan kalkabilirmişhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-turkiye-deki-8-aractan-biri-501380022/detay
Bende o canlı yayından duyup baktımYakın zamanda satılıp ilandan kalkabilirmiş
driven 34 can eyilik bugünkü canlı yayında söyledi
belki bundan dolayı özensizdir ilan
Evet öyle. Yapacak bir şey yok ama insana yine de koyuyor.Adam sana brütten maaş yatırıyorsa malesef durum böyle, özelikle aralık ayında daha fazla eksiklik olma ihtimali var.
Serdar Bostancı'nın aracı verirken resmen içi gitmiş Ama şu tarz videolar çekilirken hiç anlamadığım bir şey var ki o da trafiğe açık alanlarda bu araçların sürülmesi. Hem gazlayamıyorsun hem de aracı fazla riske atıyorsun. İst park'ın boş olduğu bir gün ayarlayıp 1 veya 2 tur çıtır gazlamalı bir video koysan, hatta ikna edebilirsen Serdar Bostancı kullanırken bir videosunu koysan çok daha makbule geçer. Bu aracın asıl mevzusu pistte viraj kasmak iken bunu görememek üzüyor.
Drum hassas malzemedir hocam ışık görmemesi çok önemli. Drum ın üzerinide tırnakla kazımak zararlı oraya dokunmamakta fayda var. Eğer çözüm bulamazsanız burdan yardımcı olmaya çalışırım. Bu kadar toner tozundan sonra Epsondan başka marka bakmazsınız heralde bendeki Epson L800 3-4 yıldır cayır cayır çalışıyor bugün baktım tek bir nozzle bile tıkanmamışİlgin için teşekkürler hocam.
Hayır yaptıramadım daha.
İki farklı brother yetkili servisine gittim, birinin tabelası duruyor ama dükkanı kapatmışlar çevredekilerin dediğine göre. Diğeri ise gün içinde -saat 2, 3 civarı- evde (bir binanın ikinci katı, apartman dairesi ve tek kişi çalışıyormuş adam) yoktu, bir süre bekledim gelmedi bende geri dönmek durumunda kaldım.
Drumın üstünde tonerden dökülen pul pul siyah taneler gördüm onları kendim temizledim, geçici çözüm olarak. Eskisi gibi boydan boya siyah çizgi çıkarmıyor kağıdın ortasında ama kağıdın belirli yerlerinde 3-4 tane siyah nokta oluyor hâlâ. Çıkarken bulaşıyor sanırım, yazdırdıktan sonra tırnakla kazıyınca çıkıyor o siyah noktalar.
Anlatamıyorum vallahi anlatamıyorum.Arkadaşlarımın %99 una bunu anlatamıyorum.Bal damlamış ağzından sinanınAlman arabası diye donanım alırsınız Japonda ise safkan araba...
bizimki de gitmiş cip almışBeyler şunu şuraya bırakayım da Audi sever arkadaşlar baksın. Takipçi haberleri için fazla magazin diye direk buraya saldım.
https://www.fcbarcelona.com.tr/foot...8/fc-barcelona-audi-arabalar-circuit-montmelo
Profesyonellerin tercihi RS6
Almanda ne donanimi alacaksiniz hersey opsiyon .japon yapar paketini alt orta ust temizAnlatamıyorum vallahi anlatamıyorum.Arkadaşlarımın %99 una bunu anlatamıyorum.Bal damlamış ağzından sinanın
Act den tut çarpışmada zıplayanına kadar teknolojik bayağı bir şey sunuyorAlmanda ne donanimi alacaksiniz hersey opsiyon .japon yapar paketini alt orta ust temiz
%1'inden sevgiler saygılarAnlatamıyorum vallahi anlatamıyorum.Arkadaşlarımın %99 una bunu anlatamıyorum.Bal damlamış ağzından sinanın
Barzo ruhunu her zaman bir yerden açık ediyor SQ7 filan alsa neyse, düz cip almış. Aferin dm reyizbizimki de gitmiş cip almış
Hurda değerini veririm ancak. Parçalayıp satıp kâr etmek için alırım.
E46 gördüm sanki abi ama M3 değildi büyük ihtimal tekrar görürsem atayıme46 M3 için varsa ben de alabilirim
Bunu gördüm ama pek hoşuma gitmedi şöyle yenilerden olsa örneğin bu çok güzel ama hiç bir yerde yok
Bedo japon ya da bir ingiliz araba bulursan paslasana banaE46 gördüm sanki abi ama M3 değildi büyük ihtimal tekrar görürsem atayım
Edit: Böyle bişey var
Bunu gördüm ama pek hoşuma gitmedi şöyle yenilerden olsa örneğin bu çok güzel ama hiç bir yerde yok