Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dört gözle saatin 18:00 Olmasını bekliyorum. Sonra sonrası Panzer Vor !!!
"Es braust unser Panzer
Im Sturmwind dahin."

 
Son düzenleme:
Serdar Bostancı'nın aracı verirken resmen içi gitmiş :D Ama şu tarz videolar çekilirken hiç anlamadığım bir şey var ki o da trafiğe açık alanlarda bu araçların sürülmesi. Hem gazlayamıyorsun hem de aracı fazla riske atıyorsun. İst park'ın boş olduğu bir gün ayarlayıp 1 veya 2 tur çıtır gazlamalı bir video koysan, hatta ikna edebilirsen Serdar Bostancı kullanırken bir videosunu koysan çok daha makbule geçer. Bu aracın asıl mevzusu pistte viraj kasmak iken bunu görememek üzüyor.
 
İlgin için teşekkürler hocam.
Hayır yaptıramadım daha.
İki farklı brother yetkili servisine gittim, birinin tabelası duruyor ama dükkanı kapatmışlar çevredekilerin dediğine göre. Diğeri ise gün içinde -saat 2, 3 civarı- evde (bir binanın ikinci katı, apartman dairesi ve tek kişi çalışıyormuş adam) yoktu, bir süre bekledim gelmedi bende geri dönmek durumunda kaldım.

Drumın üstünde tonerden dökülen pul pul siyah taneler gördüm onları kendim temizledim, geçici çözüm olarak. Eskisi gibi boydan boya siyah çizgi çıkarmıyor kağıdın ortasında ama kağıdın belirli yerlerinde 3-4 tane siyah nokta oluyor hâlâ. Çıkarken bulaşıyor sanırım, yazdırdıktan sonra tırnakla kazıyınca çıkıyor o siyah noktalar. :)
Drum hassas malzemedir hocam ışık görmemesi çok önemli. Drum ın üzerinide tırnakla kazımak zararlı oraya dokunmamakta fayda var. Eğer çözüm bulamazsanız burdan yardımcı olmaya çalışırım. Bu kadar toner tozundan sonra Epsondan başka marka bakmazsınız heralde :) bendeki Epson L800 3-4 yıldır cayır cayır çalışıyor bugün baktım tek bir nozzle bile tıkanmamış :)
 
  • Beğeni
Tepkiler: sputnik
e46 M3 için varsa ben de alabilirim
E46 gördüm sanki abi ama M3 değildi büyük ihtimal tekrar görürsem atayım :D
Edit: Böyle bişey var :D
wd-0041-car-wall-art-700x700.jpg

Edit 2 ahanda Csl
51SS1RlSeBL.jpg

Bunu gördüm ama pek hoşuma gitmedi şöyle yenilerden olsa örneğin bu çok güzel ama hiç bir yerde yok
il_fullxfull.296405482.jpg
 
Son düzenleme:
  • Beğeni
Tepkiler: ibougur
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...