3numaradan giderdim ormandan giden yola bir kez navigasyon beni sokmuştu, çok ıssız aman gitmeAynı noktaya google maps bana 3 rota çıkardı. Hangisini tercih ederdiniz.
İhlas Marmara Evleri
Mazda 6 2,5 turbo motorla geliyor.Subaru xv 2018 i f/p olarak çok iyi bulduk.Alınası araçlar yine bemewe lerle doldu. Ceyhun var ya bizim liselimiz ban yedi.Takipçi haberlerinde güzel yazılarımız oldu.Kodiaq testinde beğenmediğimiz noktalar oldu vs vsIyi pazarlar beyler
Yine uzun bir ara oldu galiba ozledim walla
eskiden ara verdigimde kacirdigim sayfalari okumaya calisiyordum ama bu sefer pek vaktim olmadi.
gorusmeyeli hersey yolundadir umarim, varsa bi kucuk update inizi alirim
Dokundurmayın doktor beyyyyy alınası ki koyuluyor oraya ch-r mi koysunlarMazda 6 2,5 turbo motorla geliyor.Subaru xv 2018 i f/p olarak çok iyi bulduk.Alınası araçlar yine bemewe lerle doldu. Ceyhun var ya bizim liselimiz ban yedi.Takipçi haberlerinde güzel yazılarımız oldu.Kodiaq testinde beğenmediğimiz noktalar oldu vs vs
Amerikanlar pek seviyor boyle makineleri. Ulkeyi zombiler ele gecirse kaos olsa bu tarz hangi araci secerdiniz gibi fantazi dusunceleri ve sorulari da oldukca cok var.
Ayşe tatile çıksın çekti @alfhonso herhaldeDokundurmayın doktor beyyyyy alınası ki koyuluyor oraya ch-r mi koysunlar
Ceyhun kardeşimiz tatile çıktı
Pahalı arabalar bir çoğu yalnız senin için sıkıntı olmasın.Harbiden alınası araçlar başlığında neden sadece bmw ler var bende merak ediyorum. Ha atılan arabalar çok hoşuma gidiyor ama olsundu
Yok senin attığın bugattileri falan bmw lerin dışında tutuyorumPahalı arabalar bir çoğu yalnız senin için sıkıntı olmasın.
Bugatti mi hiç hoslanmam.Halıda oynadığın arabalarla karıştırmış olmayasinYok senin attığın bugattileri falan bmw lerin dışında tutuyorum
Olabilir valla özledim o günleri. Sıraya dizer galericilik yapardımBugatti mi hiç hoslanmam.Halıda oynadığın arabalarla karıştırmış olmayasin
İşte bunlar hep zevksizlik.Bu ne arkadaş Golf bakayım dedim kör oluyordum ya neler yapıyor millet
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...4-bin-km-extrali-golf-7-dizel-503560900/detay