cayenne videosunu izledim de ortamı gericek pek bişey bulamadım? Başka seylerde mi oldu?Ortam gerilmiş.
cayenne videosunu izledim de ortamı gericek pek bişey bulamadım? Başka seylerde mi oldu?Ortam gerilmiş.
Auuuuuuuu beyler morali bozuk olan sahibinden/vasıta/ otomobil/ Honda/ s2000 yolunu izlesin DDDD
Düz yolda yanladıklarını zannediyorlar ya, ben en çok ona gülüyorum. Madem yiyeceksin bir bok, 0:45'teki virajda yanla cayır cayır da bileğini görelim yani.biz almayalım cnm malum nasıl sabıkalı oldukları belli arabaların da kullananlarinda
Allahını seven üstüme stock s2000 atsınAuuuuuuuu beyler morali bozuk olan sahibinden/vasıta/ otomobil/ Honda/ s2000 yolunu izlesin DDDD
İlle stock olmasına gerek yok bence yapılanlar insan gibi yapılsın, ufak dokunuşlar olsun 3. Kalite warex olmasın...Allahını seven üstüme stock s2000 atsın
Nerede bunlarda o bilek ya böyle etrafı tehlikeye atarlar yada ancak düz yolda makas atarlarDüz yolda yanladıklarını zannediyorlar ya, ben en çok ona gülüyorum. Madem yiyeceksin bir bok, 0:45'teki virajda yanla cayır cayır da bileğini görelim yani.
Lenovo tel çöptürHayirli olsun.Ben de kullanıyorum çok memnunum hatta sana da tavsiye etmistim
Ne boş bir yorum bu yahu elle tutulur bir açıklama yap istersen ne sorun yasadiysan brocumLenovo tel çöptür
Lenovo tel çöptür
Bende metrodaydım. Tamamen tiyatro bu.
Hadi ya Bir an umitlenmistimBende metrodaydım. Tamamen tiyatro bu.