Abi buyuk boy al , lanet cipsler ilk 5 dkde bitiyor .Beyler iyi akşamlar. Şöyle cipsimle film ziyafeti çekebileceğim manyak bi film var mı aklınızda
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi buyuk boy al , lanet cipsler ilk 5 dkde bitiyor .Beyler iyi akşamlar. Şöyle cipsimle film ziyafeti çekebileceğim manyak bi film var mı aklınızda
3 liralık aldım işte yav son 3 lira bozugum vardıAbi buyuk boy al , lanet cipsler ilk 5 dkde bitiyor .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yaauuu soruya bak ayıbdır ya zaten dizel...Panpalar bi sorum var
Yeni dizellerde maliyeti düşürmek için addblue doldururken suyla karıştırıp koysak olurmu? Yada saf su koysak olurmu?
Panpa birdahaki hafta cmt hava guzel olursa geleyim . Her hafta 2-3 defa golkay yapiyorum . Rampa falan da var etapta . Guzel yol , İhsaniyeye gelirim heralde bu antrenmanlarla .
S viraj mısın be Yol tam etap gibi harika
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Haklısın abi de benim merak ettiğim addblue sistemi suyla vs çalışırmı? Tankında içindeki sıvının ne olduğunu algılayan sensör varmı? Ucuza yol yapılsın diye dizel alınıyor addblue extra maliyetYaauuu soruya bak ayıbdır ya zaten dizel...
Yarın ben benzinle 500km yapacağım, çok tepkiliyim şu an :'D
Ürünün ne olduğunu algılayacak sensör yoktur da, yandıktan sonra çıkan son ürün için sensör vardır. Uyarıyı isyanı oradan verir. Yoksa istersen küçük su dök depoyaHaklısın abi de benim merak ettiğim addblue sistemi suyla vs çalışırmı? Tankında içindeki sıvının ne olduğunu algılayan sensör varmı? Ucuza yol yapılsın diye dizel alınıyor addblue extra maliyet
Diğer arabaların olduğu sekmeye aldılar onlarıda.Sahibinden de elektrikli otomobillere nerden bakabiliyoruz bilen varmı?
Seçeneklerle çıkmıyorEkli dosyayı görüntüle 10237
AdBlue bir marka adıdır ve su berraklığında, % 32,5 temizlenmiş üreden oluşan demineralize edilmiş suya katılarak üretilmiş bir maddedir. AdBlue SCR-Katolizatörlerinin ürettiği gazları temizlemek için kullanılır.Haklısın abi de benim merak ettiğim addblue sistemi suyla vs çalışırmı? Tankında içindeki sıvının ne olduğunu algılayan sensör varmı? Ucuza yol yapılsın diye dizel alınıyor addblue extra maliyet
heh yaşa.. üreyi biliyordum da, geri kalanını süsleyecek bilgim yoktuAdBlue bir marka adıdır ve su berraklığında, % 32,5 temizlenmiş üreden oluşan demineralize edilmiş suya katılarak üretilmiş bir maddedir. AdBlue SCR-Katolizatörlerinin ürettiği gazları temizlemek için kullanılır.
Yani teknik olarak yaptığın idrarı temizlemenin bir yolunu bulup bu oran ile demineralize su ile karıştırsan olur
wikipedia aldım bende üreden başka bilmiyordumheh yaşa.. üreyi biliyordum da, geri kalanını süsleyecek bilgim yoktu
Eyvallah abim çok teşekkür ederim İnnnşallahhhhhh@Bedirhan adamım doğum günün kutlu olsun, tüm bimmer'lar peşinde toplaşsın inşşşallahhh
Teşekkür ederim abi hep beraber İnşallah@Bedirhan kardesim dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara insaallah