Geyik Başlığı 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ağladım delice...Kaportadaki boşlukları bantla mı kapattınız panpa bu ortalama, bu ağırlıkla nasıl bi tüketim :D :D
Buda benden gelsin knk çıldırmalık 2300 kg kütle 6 lt :D
IMG-20170812-WA0011.jpg

Pc5 yüzünden yaz gününde bile şehir içi tüketimim 6,5-6,7 litreye çıktı. 5 senelik petlas w651 kış lastikleriyle bile kışın kısa mesafe, soğuk motor tüketimim ancak bu kadar oluyordu. Geçen sene lanet ettiğim primacy 3'lerle yazın aynı koşullarda 5-5,5 litre arası geziniyordum şehir içinde. Bir daha pc5 almam çok net.

bugün benim araba 210,02 TL'lik benzin aldı. İstasyonda nasıl bir havam var görecektiniz. Bir de babama 2 paket sigara aldım, peheey...
heyt be havaya bak. Ferrariden inermiş gibi havan olmuştur valla
Aynı ebat bende var. İstanbul ş.içindeyken önlere 28 basardım ama 80 üzeri hızlara çıkacaksam az gelirdi, bilirdim. Sadece şehir içi çukurlardan direksiyon kutusunu korumak için öyle basardım. İklim ve yüklere göre önlere 29-31 arası benim arabada ideal oluyor. Arkaya da normal şartlarda +2, koltukları katlayıp çok ağır ekstra bir yük taşınacaksa 36'ya kadar çıkarılabilir. Zaten o ebatın üst limiti 36'dır. Sizin Panda ile benim arabanın ağırlıkları birbirine çok yakın olduğu için aynı havaları deneyebilirsiniz.
bi sonrakin de önlere 30 arkalara 32 basarım o zaman.
Goodyear'ın çoğu modelinin yanakları biraz offset'li tasarlanmıştır, ne kadar basarsan bas inik gibi gözükür. Başka markaların başka modellerinde de böyle bir durum var mıdır bilemem. Bir de Michelin Primacy'ler 5-6 bin km sonra kendini salardı, yanakları öyle deforme olurdu. Ömrü dolmuş lastiklerde de yanak deformasyonu olabilir ve inik gözükebilir.
lastikler 6 7 bin kmde falan. Lastiklerimiz Bridgestone b330 belki yapısından olabilir lastiğin.
Çok sağ ol abi. Çok yardımcı oldun teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...