Buda benden gelsin knk çıldırmalık 2300 kg kütle 6 ltAğladım delice...Kaportadaki boşlukları bantla mı kapattınız panpa bu ortalama, bu ağırlıkla nasıl bi tüketim![]()
![]()

Buda benden gelsin knk çıldırmalık 2300 kg kütle 6 ltAğladım delice...Kaportadaki boşlukları bantla mı kapattınız panpa bu ortalama, bu ağırlıkla nasıl bi tüketim![]()
![]()
Zengin bedoBuda benden gelsin knk çıldırmalık 2300 kg kütle 6 ltEkli dosyayı görüntüle 8757
Ne zenginliği ya al Hilux'la da atayım araç ağırlığı 2200 kg 2 kişi + 600 kg şanzuman tüketimiZengin bedo
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şaka bir yana araba konusu bende bir anda gündem oldu.
60k ya kadar araba bakiyorum
Vurmayin, 420 sonra gelecek.
Şu an tüketimler böylebakalım belki daha da düşer.5 kişi+kucaklara kadar bagaj
![]()
Ee sabit gidersek ekonomi kasarsam ben de az yakarım![]()
4 kişi+klima![]()
Eee yapsaydın ne yapayımEe sabit gidersek ekonomi kasarsam ben de az yakarımBizde de 700 km boyunca klima açıktı 4.8 le vardık.
Yapsam 3 lerde gidiyo araba 4 kişiyleEee yapsaydın ne yapayımsabit hız dediğin 120-125 aralığında gezdim uzun yolda gayet normal işte
Bana demiyo japonculara diyoAz yakar çok kaçar10 litre üstü benzin yakanlar düşünsünshshsh
![]()
Ne diyorBana demiyo japonculara diyo
Kaç kg cik bu araba bassanda gitmiyor zaten bırak az yaksın xDAz yakar çok kaçar10 litre üstü benzin yakanlar düşünsünshshsh
![]()
Tamam lafımı geri aldımArkadaşlar lütfen 7-8tl tüketimi çok görmeyin, bizimki normalde 10-11, trafik fazladan yük vs olursa 13e kadar gidiyor![]()
heyt be havaya bak. Ferrariden inermiş gibi havan olmuştur vallabugün benim araba 210,02 TL'lik benzin aldı. İstasyonda nasıl bir havam var görecektiniz. Bir de babama 2 paket sigara aldım, peheey...
bi sonrakin de önlere 30 arkalara 32 basarım o zaman.Aynı ebat bende var. İstanbul ş.içindeyken önlere 28 basardım ama 80 üzeri hızlara çıkacaksam az gelirdi, bilirdim. Sadece şehir içi çukurlardan direksiyon kutusunu korumak için öyle basardım. İklim ve yüklere göre önlere 29-31 arası benim arabada ideal oluyor. Arkaya da normal şartlarda +2, koltukları katlayıp çok ağır ekstra bir yük taşınacaksa 36'ya kadar çıkarılabilir. Zaten o ebatın üst limiti 36'dır. Sizin Panda ile benim arabanın ağırlıkları birbirine çok yakın olduğu için aynı havaları deneyebilirsiniz.
lastikler 6 7 bin kmde falan. Lastiklerimiz Bridgestone b330 belki yapısından olabilir lastiğin.Goodyear'ın çoğu modelinin yanakları biraz offset'li tasarlanmıştır, ne kadar basarsan bas inik gibi gözükür. Başka markaların başka modellerinde de böyle bir durum var mıdır bilemem. Bir de Michelin Primacy'ler 5-6 bin km sonra kendini salardı, yanakları öyle deforme olurdu. Ömrü dolmuş lastiklerde de yanak deformasyonu olabilir ve inik gözükebilir.
geçmiş olsun panpa.Arkadaşlar lütfen 7-8tl tüketimi çok görmeyin, bizimki normalde 10-11, trafik fazladan yük vs olursa 13e kadar gidiyor![]()
3 kişinin bagajı 250 lt'ye her türlü sığıyor. Sığmayan yük için portbagaj.![]()
o dizel sesi çekeceğime aslanım benzinli 7 8 yaksın daha iyi. Dizel dediğin nedir ki? 5 seneye yasaklanacakAz yakar çok kaçar10 litre üstü benzin yakanlar düşünsünshshsh
![]()
Üzeyirrrr<333Reis be şu güzelliğe bak yav burdan sonra yayıldı parça @Iskender
https://www.instagram.com/p/BKodTRVB2q7/