Ben eşek meşek bilmemEşekherif sen misin yoksa![]()

Ben eşek meşek bilmemEşekherif sen misin yoksa![]()
kargoyoyla gonderseniz olur mu doktorumYok mu İzmir'de bu saatlerde müsait bir panpa ya kahve ısmarlayayım.Acayip sıkıldım ders çalışmaktan
İşte testte bahsedilen apaçiler bunlarTest ettikleri arabanın son hali
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...msalsiz-airrocco-muayene-yeni-420487155/detay
Keşke İzmir'de olsam dedim, iki çalışmaktan sıkılan tıpçı iyi olurduYok mu İzmir'de bu saatlerde müsait bir panpa ya kahve ısmarlayayım.Acayip sıkıldım ders çalışmaktan
Muhabbet???kargoyoyla gonderseniz olur mu doktorum
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beynim kaynıyor artık sinan keşke burda olsaydın be iki araba konuşur rahatlardıkKeşke İzmir'de olsam dedim, iki çalışmaktan sıkılan tıpçı iyi olurdugerçi iki tıpçı konuşurken konu derse geliyor bir şekilde
![]()
Aynen öyle yahu. Finalin mi var ona mı çalışıyorsun?Beynim kaynıyor artık sinan keşke burda olsaydın be iki araba konuşur rahatlardık
Yok ya pediatriden kaldım sözlüsüne uyanamadım:/ onaAynen öyle yahu. Finalin mi var ona mı çalışıyorsun?
Ets 2 var mı reis bi Avrupa turu yapalımMuhabbet???
Tus'a çalışırken muhtemelen bugünleri arayacaksınYok ya pediatriden kaldım sözlüsüne uyanamadım:/ ona
Var var bir ara yapalım dışarı attım kendimiEts 2 var mı reis bi Avrupa turu yapalım![]()
Aha bir tusiyer varmış burdaTus'a çalışırken muhtemelen bugünleri arayacaksın![]()
Şu intörnlüğün yoğunluğu olmasa her şey daha güzel olacak da ikisi üst üste binip bi de bana biniyorAha bir tusiyer varmış burda![]()
Ex im intörndü bu dediklerin ona da biniyordu en son bana patlıyordu biliyorum ağırlığınızı:/Şu intörnlüğün yoğunluğu olmasa her şey daha güzel olacak da ikisi üst üste binip bi de bana biniyor![]()
Hocam seninki bizden de zormuşEx im intörndü bu dediklerin ona da biniyordu en son bana patlıyordu biliyorum ağırlığınızı:/
Çoh sıhıldım yav izmire mi gitsem kahve içmeye :ddYok mu İzmir'de bu saatlerde müsait bir panpa ya kahve ısmarlayayım.Acayip sıkıldım ders çalışmaktan
Caddy le gelme tanımam.Gerisi makuldürÇoh sıhıldım yav izmire mi gitsem kahve içmeye :dd