@Cagdas Cag da var diye biliyorum.S tronic işte dsgnin yatay konumlandırılmışı diye biliyorum emin değilimBizde dsgli tfsi mı varmış?
@Cagdas Cag da var diye biliyorum.S tronic işte dsgnin yatay konumlandırılmışı diye biliyorum emin değilimBizde dsgli tfsi mı varmış?
Bende izledim de anlam veremedim yada kafam zam olaylarindan yorgunBu videoya dayanarak konuşuyorum hocam. Arabaların gittiği yolu falan görmüyorum ama katakulli olduğunu pek sanmam.
Bu zamlar metabolizmanı bozduBende izledim de anlam veremedim yada kafam zam olaylarindan yorgun![]()
S tronic ile Dsg nin farkı konumlandırılmaları. S tronicte böylece şanzımana az yük biniyor.@Cagdas Cag da var diye biliyorum.S tronic işte dsgnin yatay konumlandırılmışı diye biliyorum emin değilim
Abi bizde corolla var@Cagdas Cag da var diye biliyorum.S tronic işte dsgnin yatay konumlandırılmışı diye biliyorum emin değilim
Arkadaşlar bizde Fiesta var. =) Elden ele gezdirelim de okutalım şunu be he?Abi bizde corolla var![]()
Abovv @Cussler ile @Cagdas Cag ı karıştırdım.Sanırım ben iyi değilim iyi geceler.. Toyota ziftle de gider devammAbi bizde corolla var![]()
İyi olmamanızın sebebi aytemiz benizini olabilirAbovv @Cussler ile @Cagdas Cag ı karıştırdım.Sanırım ben iyi değilim iyi geceler.. Toyota ziftle de gider devamm
Olum almayın lan tersten yapıyorsun içine korkudan öyle bir yakıt.Hala bastıkça motoru dinliyorumİyi olmamanızın sebebi aytemiz benizini olabilir![]()
M jete zift koysan yakar benceAytemiz sadece multijetlere iyi geliyor herhalde
1.3 astraya yıllardır alıyor akrabamız hiç birşey olmadı arabaya
M jete zift koysan yakar bence![]()
Hiçbişey olmaz. Arkadaş şirket aracı 1.3mjet ticari palio'suna kaç sene kırsal motorin koyduAytemiz sadece multijetlere iyi geliyor herhalde
1.3 astraya yıllardır alıyor akrabamız hiç birşey olmadı arabaya
Adamlar bozulmayan motor yapmış tebrik etmek lazımHiçbişey olmaz. Arkadaş şirket aracı 1.3mjet ticari palio'suna kaç sene kırsal motorin koyduhiçbişey olmuyordu. kasasında 4 kişi oturarak gittiğimiz de oldu, çekiyordu da...
Actros kamyonlar gibi 10numara motor yağını da bir denemek lazımAdamlar bozulmayan motor yapmış tebrik etmek lazım
hertürlü yürüyor![]()
Actros kamyonlar gibi 10numara motor yağını da bir denemek lazım![]()
Hâlâ satiyor o adam , nasil kapatmiyorlar anlamiyorum koca tabelası var .10 numara yağda crafter ı tek geçerimherekede yan yolda tamirci satıyordu 1 teneke dolusu yağı koymuştuk yakıtta azalma oldu minibüsede hiç birşey olmadi hala hayret ederim..
![]()