bnm arabaya da yapayım bundan ya
bnm arabaya da yapayım bundan ya
Adamlar frene basmadan kilometrelerce gidebiliyor. Senin öyle bir şansın var mı, yok. O yüzden karşılaştırmak anlamsız. Sen bizim gururumuzsun.Arkadaşlar
Uzun süredir çabalıyorum... Ama yok 8. adam hep bir karış önümde... Avrupalıları dize getiremedim..
Ekli dosyayı görüntüle 10558
Hocam doğru söyleyin, oturduğunuz restoranın günlük cirosunu kaç dk.da hesaplıyorsunuz?Kazandıkları para çok ciddi düzeyde 2012'de 25 milyon dolar yapılan yatırım o zamanki dolar kuruyla (1.75) 44 milyon TL eder.2012 den beri 250.000 araç sattı desek o zamanki ortalama 0 fiyatları 30-50 arasındaydı günümüze 60-70 arası ortalama olarak alt sınıra yakın bir rakam verip 40 bin TL diyorum araç başına ve 10.000.000.000 TL 10 Milyar TL ediyor bu paradan arabanın üretim için giderlerini yüzde 55 olarak hesaplarsak 4.5 Milyar TL ediyor yedek parça servis gelirlerini eklersek Fiat 2012'den beri sadece lineadan 5 Milyar TL kar etmiş
Ahahahahaha yurttan yazıyorum yav yine zenginin parası züğürdün çenesini yoruyorHocam doğru söyleyin, oturduğunuz restoranın günlük cirosunu kaç dk.da hesaplıyorsunuz?
Valla tamamen şans işi. 11.11 indirimlerinden iki ürün almıştım biri iki buçuk haftada geldi biri hala yollarda bir yerlerde ikiside aynı kargo şirketiyle gönderildi. Birde 18 aralıkta aldım türkiye öncelikli kargoydu 8 10 iş günü arası teslim diyordu 19unda kargoya verdiler ama ondan da ses seda yok şuan.Ben ne olduğunu anlamadım bilen varsa aydınlatırsa büyük sevap işler ne zaman gelir bu kargo en hızlısını seçtik bide 12 gün oldu..
Ekli dosyayı görüntüle 10564
Tekrar geçmiş olsun abi. Hasar kaydı ne kadar çıkmış? Neler değişmiş?https://www.otopark.com/forum/threads/geyik-başlığı-3.4823/page-955#post-207705
Bizim Mazda geçen hafta servisten çıkmış bu arada. Toplam 3 hafta
https://www.otopark.com/forum/threads/geyik-başlığı-3.4823/page-955#post-207705
Bizim Mazda geçen hafta servisten çıkmış bu arada. Toplam 3 hafta
Tekrar geçmiş olsun abi. Hasar kaydı ne kadar çıkmış? Neler değişmiş?
selam millet nasılsınız
Oohhh8 bin liraya toplanmış vectra motoru gibiyim sen nassın
@maximaorhan gibi hissettim kendimi bunu duyduktan sonra xd8 bin liraya toplanmış vectra motoru gibiyim sen nassın
O bilgileri henüz alamadım. Tam 1 hafta olmuş araba çıkalı yeni haberim oldu Öğrenince yazarım.Tekrar geçmiş olsun abi. Hasar kaydı ne kadar çıkmış? Neler değişmiş?
Sen neden bugün böyle asabisin?Şu otomobil dünyam neden 154k takipçiye sahip?