Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazandıkları para çok ciddi düzeyde 2012'de 25 milyon dolar yapılan yatırım o zamanki dolar kuruyla (1.75) 44 milyon TL eder.2012 den beri 250.000 araç sattı desek o zamanki ortalama 0 fiyatları 30-50 arasındaydı günümüze 60-70 arası ortalama olarak alt sınıra yakın bir rakam verip 40 bin TL diyorum araç başına ve 10.000.000.000 TL 10 Milyar TL ediyor bu paradan arabanın üretim için giderlerini yüzde 55 olarak hesaplarsak 4.5 Milyar TL ediyor yedek parça servis gelirlerini eklersek Fiat 2012'den beri sadece lineadan 5 Milyar TL kar etmiş:eek:
Hocam doğru söyleyin, oturduğunuz restoranın günlük cirosunu kaç dk.da hesaplıyorsunuz?:D

Ben ne olduğunu anlamadım bilen varsa aydınlatırsa büyük sevap işler ne zaman gelir bu kargo en hızlısını seçtik bide 12 gün oldu..
IMG-20171228-WA0018.jpg

Ben ne olduğunu anlamadım bilen varsa aydınlatırsa büyük sevap işler ne zaman gelir bu kargo en hızlısını seçtik bide 12 gün oldu..
Ekli dosyayı görüntüle 10564
Valla tamamen şans işi. 11.11 indirimlerinden iki ürün almıştım biri iki buçuk haftada geldi biri hala yollarda bir yerlerde ikiside aynı kargo şirketiyle gönderildi. Birde 18 aralıkta aldım türkiye öncelikli kargoydu 8 10 iş günü arası teslim diyordu 19unda kargoya verdiler ama ondan da ses seda yok şuan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...