Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar,
24 mbs ttnet adsl gectim. Ocak 2 itibari ile devreye girecek. Adsl modemle beraber ayda 61 tl...
Vodafone 6mbs download 25kb upload hızından, 24 mbs download 2 mbs upload hızına geçiyorum...
Nasıl... bu değerleri ne kadar yakalarız..
Altyapıya bağlı olarak değişir ama üzülerek söylemeliyim ki fiber olmadıkça söyledikleri hızı %90 ihtimalle göremeyeceksiniz.

Yetmez mi hiç artar bile ama milli piyango çıkınca görgüsüz olmaya karar verdim para beni ne kadar bozar merak ediyorum:D
Piyango bileti alacaktım hala alamadım. Biletin başına bir şey gelirse korkusuna elim gitmedi. Bir kere başa gelince nasıl travma yaşattıysa hala atlatamadım. Geçen yılın yalan olan bileti hala cüzdanımda :(

Edit: Para beni kesinlikle çok bozar. Harika bozar. Keşke çıksa da ibretlik görseniz.

Yetkili kişi 85 mbs kadar hattınız uygun diyor... :( Bunca zaman neden 6 mbs ile çalıştı ise bilemedim :(
Bina içinde de sorun olabilir ama genellikle sistemden baktıkları harita yanlış gösteriyor. Onlara göre bizim evin konumunu seçtiğimde Fiber Altyapı hizmeti verilmektedir diyordu 3 ay fiber hayaliyle durdum taşınınca başvurduğumda bırakın fiberi normal ADSL'i kavga dövüş soruşturma dahi açarak 3 ayda bağlattım. Gördüğüm maksimum 5 megabit paketimiz 16 ama. Arayıp yavaş diyince 5 iyi bir değer diyor ben onlara yapacağımı biliyorum ama şehir dışında okuyorum ilgilenemiyorum :(

Piyango bileti alacaktım hala alamadım. Biletin başına bir şey gelirse korkusuna elim gitmedi. Bir kere başa gelince nasıl travma yaşattıysa hala atlatamadım. Geçen yılın yalan olan bileti hala cüzdanımda :(

Edit: Para beni kesinlikle çok bozar. Harika bozar. Keşke çıksa da ibretlik görseniz.

Abi valla ben aldım ya, hiç şanslı biri de değilim ama aldım :D

Evet kaptan abimiz de pes etti LPG taktırıyor :D

Hocam yaziniz icin tesekkurler. Forumda benim gordugum lpg konusunda en bilgili ve donanimli kisilerden biri sizsiniz. Acikcasi pek anlamam etmem ama merakimdan bir soru sormak istiyorum. Sizin kadar iyi ayarli bir lpg ile benzin arasinda nasik bir kar zarar durumu nedir ?yani ornegin benzinde aylik 400 lira veriyordum masrafim suna dustu veya ayarlanmasi subap masrafi vs kisacasi genel olarak lpg den memnunmusunuz diye merak etmistim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...