Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Imkani yok. Dizele gecmem demiyorum bak ama kesinlikle lpg olayina girmem merakimdan sordum.
Abi bulursam sana bundan alıcam söz
IMG-20171227-WA0026.jpg

Fenerbahçe - İstanbulspor
ATV (Canlı) 27 Aralık Çarşamba 20:30

BAŞLADI

Hepsiburadadan black&decker araç içi süpürge aldım bozuk çıktı ve çok kötü paketlemişler sanırım değişim değil iade isteyeceğim heves edip iyisini alıyorum soğutuyorlar :( http://www.hepsiburada.com/blackdecker-nv1200av-12v125watt-arac-supurgesi-p-OTKALNV1200AV
ben bunun yüksek vatlı ev tipini aldım şarjlı canavar gibi, istersen arabayı da temizlersin ister evde kullanırsın o daha mantıklı 200e bulmuştum ehırdavat.comda

İnsanlar biraz tırt oldu ama.
Hay maşallah. Hocam sen modeli hiç yapmayıp direk fotoşop çalışsaymışsın olurmuş. :D O kadar şeyi koymuşsun, yansımalı suyla ahşap yürüyüş parkurunu da koyardın. :) Benim dünyanın en leş maketini fotoşoklayıp paftaya koymamdan çok daha kalite bir çalışma :) Eline sağlık valla. Render bu sefer sana çok hafif bir kılavuz olmuş o kadar =)
Ben bu render üstü manzara oturtmayı bir türlü beceremiyorum. Daha doğrusu manzarayı modelde renderda hazırlamak daha kolayıma geliyor, daha kısa sürüyor. :) Ellerim gözlerim kanar bu yaptığın şeyi yapayım desem.
Mesela şu aşağıdakinde bile bir tam mesaim gitmişti.
Adsız.jpg

Ama bütün manzarayı modelleyip süsleyip bunu yapmam daha kısa sürüyordu. İhtiyaç olsa 100 insan, 10 araba daha koyardım. :p
Adsız2.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...