Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gündüz çekimi de bu şekilde :) Yüksek kaliteye alıp izleyin yoksa görüntü kötü oluyor.Şu anlık izlenimlerim olumlu şekilde.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Düşük kalite de olsa ses kaydı olması gerekir. Kornayı bilmemneyi duymak gerekir. Küfür kıyamet için yapacak bir şey yok.

burda da sj4000 wifi var, kıyaslayabilirsiniz
Sj4000 çok vasat kalıyor, Ali'deki cihaz bariz daha iyi. Ama ses sıkıntı. Seninkinin sesi gayet yeterli geliyor.

Son düzenleme:
Ben de sj4000 düşündüm ilk sonra bakındım buna karar verdim hiç fena çıkmadı :) Tavsiye edilir.Özellikle uygulamasından kameranın çektiği görüntüyü telefonuna kaydedebiliyosun baya hoş bi özellik.

uygulama şeysi sj4000de de var detayını bilmiyorum da kontağı açınca kayıt yapma özelliği güzel, sonuçta sj4000 aksiyon kamerası olduğu için sen komut vermeden kayda başlamıyor :)

uygulama şeysi sj4000de de var detayını bilmiyorum da kontağı açınca kayıt yapma özelliği güzel, sonuçta sj4000 aksiyon kamerası olduğu için sen komut vermeden kayda başlamıyor :)

Aynen bizde de kontağı açınca bi hyundai açılış efekti gibi ses veriyor arabadan ayrılırken de aynı sesi çıkartıyor :) Sj4000 i hem aksiyon kamerası hem de araç içi kamera olarak kullanırım diye düşündüm de bunun kalitesi gayet iyi geldi babamla geçtik siparişi :) İnşallah ilerde pişman etmez şu an fiyatını hak ediyor bence.Bi de ADAS diye özelliği var şerit takip ve öndekine yakınlık uzaklık sensörü ama sağdan direksiyonlu ülkeye göre tasarlandığı için her şeye ötüyor kapattım ben de :D

Aynen bizde de kontağı açınca bi hyundai açılış efekti gibi ses veriyor arabadan ayrılırken de aynı sesi çıkartıyor :) Sj4000 i hem aksiyon kamerası hem de araç içi kamera olarak kullanırım diye düşündüm de bunun kalitesi gayet iyi geldi babamla geçtik siparişi :) İnşallah ilerde pişman etmez şu an fiyatını hak ediyor bence.Bi de ADAS diye özelliği var şerit takip ve öndekine yakınlık uzaklık sensörü ama sağdan direksiyonlu ülkeye göre tasarlandığı için her şeye ötüyor kapattım ben de :D

olm yakınlık uzaklık sensörü ney lan asdfsadf ona henüz hazır değiliz bence :D

Faturayı kafamda 15.000 hesaplamıştım ama 20.000 çıkmış. Ben tek far değişir diye düşünüyordum, ötekinde sadece çizik olmasına rağmen değiştirmişler. Nasıl oldu bilmiyorum ama sigorta raporunda da kusur 8/8 karşı tarafta çıkmış. Değer kaybı da kovalayacaklar şimdi.

Bir de forum ahalisine danışacağım bir şey var. Onun için de şuraya ayrı konu açtım. :)

Faturayı kafamda 15.000 hesaplamıştım ama 20.000 çıkmış. Ben tek far değişir diye düşünüyordum, ötekinde sadece çizik olmasına rağmen değiştirmişler. Nasıl oldu bilmiyorum ama sigorta raporunda da kusur 8/8 karşı tarafta çıkmış. Değer kaybı da kovalayacaklar şimdi.

Bir de forum ahalisine danışacağım bir şey var. Onun için de şuraya ayrı konu açtım. :)

20000 den kdvyi düş abi yaklaşık 16k tl değer kaybı gelir Allah bereket versin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...