Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
03a1f9ee495a7bf78bad46e2059e472f.jpg

Hem çevreyi kirletti(tdi) hem de kendini

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler, 3 sey aklima takıldı
1.her headers da bu parça yok, maliyet icin mi?
2.neden sadece uzun tarafta var
3.egzosu govdeye baglayan kauçuk parcalar harekette esneklik sağlamıyormu zaten?

3 sorunun da cevabı aslında şu: Gerek var mı yok mu?

Evet, maliyeti arttıran bir parça. Dolayısıyla analizini yapıp ona göre egzozu bu parçayla ürettirip ürettirmiyorlar.

Egzozu gövdeye bağlayan parçaların ana görevi egzozu gövdeye bağlamak. Onların kauçuk olmasının sebebi ses yapmasın, titreşim yapmasın falan. Bu parçanın olayı daha çok burkulmayı önlemek diye biliyorum ben.

5:50 den sonra sinan primacy3 lere güzel bir lastik diyor.And ise beğenmiyor.Araba 14 bindeyken muhtemelen lastik de öyle.And beğenmiyorken sinan beğeniyor @bt @Cenk
5.50'den sonra primacy hp demiyor mu ?

Alttaki yorumlara bakayım dedim de millet çıldırmış. B7 Passat'ın yol tutuşu süper, kimsede yok v.s yol tutan araba bilmesek yutturacaklar. B6 ve B7 passat'ın hiçte öyle hayran kalınacak bir yol tutuşu falan yok. Standartlarda bir performans gösteriyor hepsi bu.

Son düzenleme:
5.50'den sonra primacy hp demiyor mu ?

Alttaki yorumlara bakayım dedim de millet çıldırmış. B7 Passat'ın yol tutuşu süper, kimsede yok v.s yol tutan araba bilmesek yutturacaklar. B6 ve B7 passat'ın hiçte öyle hayran kalınacak bir yol tutuşu falan yok. Standartlarda bir performans gösteriyor hepsi bu.
Gecenin azizliği 3 duydum:D İnanılmaz giydirmişler yalnız:D Altyapı C den kötü içi D den kötü özetle

5:50 den sonra sinan primacy3 lere güzel bir lastik diyor.And ise beğenmiyor.Araba 14 bindeyken muhtemelen lastik de öyle.And beğenmiyorken sinan beğeniyor @bt @Cenk
Primacy hp diyor da değişmez, Primacy serisini ben sevmiyorum arkadaş. Michelin markası benim için Pilot Sport ve CrossClimate'tan başlıyor. Primacy benim için bahçede saksıdan ibaret.
Yine And mqb platformu arabalarına sallıyor 5:45 den itibaren
Tam olarak Otopark'ı bu yüzden seviyorum. Altyapı hislerini o kadar doğru aktramışlar ki...
Ben kendi yaptığım Octavia testinde bunu yaşamıştım. İzmir Skoda bayiinden daha çıkarken girdiğim çukurda ön düzen Mevlana'dan Etme şiirini okumaya başlamıştı. Virajlarda da Leon'un daha çok yığılanıydı. Önceden yığıldığı için kopmaları Leon kadar sürpriz olmuyordu. Bu Superb de belli ki aynı dna'nın hormonlusu. Aynı gün Aveo Sedan test etmiştim, yürüyeni daha tok hissettiriyordu. Kaldı ki onun da arkası hb'e göre gezmeye biraz daha meyilliydi. Yine daha çok güven vermişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...