abi karnın doyunca "Allah beni kahretmesin ben nasıl verdim o kadar para" dersinBen açken ben ben değilim cunku
abi karnın doyunca "Allah beni kahretmesin ben nasıl verdim o kadar para" dersinBen açken ben ben değilim cunku
Ekli dosyayı görüntüle 10675
Şu iki lokmalık sandviçe 7.5lira vericek kadar zengin varmı aramızda
İlginc gelebilir ama sıkıntı olmaz yemek konusunda paranın hesabını yapmam kolay kolay normal bir sandviç dahi olsa buabi karnın doyunca "Allah beni kahretmesin ben nasıl verdim o kadar para" dersin
Sen birde bizim dobloyu gör ondan sonra tekrar konuş bence 2 dakika duramıyorum yanında kömür sobası gibi baş agritiyor
Hem çevreyi kirletti(tdi) hem de kendini
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler, 3 sey aklima takıldı
1.her headers da bu parça yok, maliyet icin mi?
2.neden sadece uzun tarafta var
3.egzosu govdeye baglayan kauçuk parcalar harekette esneklik sağlamıyormu zaten?
Dogru starbucksstarbucksta sadece kahve içilir. Gerisi kazıktır
Edit: direk starbucks dedik inş tutturmuşumdur
5.50'den sonra primacy hp demiyor mu ?
Gecenin azizliği 3 duydum İnanılmaz giydirmişler yalnız Altyapı C den kötü içi D den kötü özetle5.50'den sonra primacy hp demiyor mu ?
Alttaki yorumlara bakayım dedim de millet çıldırmış. B7 Passat'ın yol tutuşu süper, kimsede yok v.s yol tutan araba bilmesek yutturacaklar. B6 ve B7 passat'ın hiçte öyle hayran kalınacak bir yol tutuşu falan yok. Standartlarda bir performans gösteriyor hepsi bu.
Sıkıntı yok olur öyle Zaten b7'nin tipini de hiç sevmem. B6 kasalar çok güzel görünüyordu ama b7'ler öyle değil. Hemen vw düşmanı falan demişler zatenGecenin azizliği 3 duydum İnanılmaz giydirmişler yalnız Altyapı C den kötü içi D den kötü özetle
Sıkıntı yok olur öyle Zaten b7'nin tipini de hiç sevmem. B6 kasalar çok güzel görünüyordu ama b7'ler öyle değil. Hemen vw düşmanı falan demişler zaten
Primacy hp diyor da değişmez, Primacy serisini ben sevmiyorum arkadaş. Michelin markası benim için Pilot Sport ve CrossClimate'tan başlıyor. Primacy benim için bahçede saksıdan ibaret.
Tam olarak Otopark'ı bu yüzden seviyorum. Altyapı hislerini o kadar doğru aktramışlar ki...Yine And mqb platformu arabalarına sallıyor 5:45 den itibaren