Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
plm-sf-fa20-header-uel-3_2.jpg
ortada örgüle benzeyen parçanın ne işe yarıyor bilen varmı?

Ekli dosyayı görüntüle 10673 ortada örgüle benzeyen parçanın ne işe yarıyor bilen varmı?
Az da olsa egzoza hareket payı veriyor o parça.

Detaylandırmak gerekirse; çoğunlukla önden çeker, bazen 4 çeker otomobillerde, yatay yerleştirilmiş motorlarda kullanılıyor. Gaza basıldığında motor hareketini absorbe ediyor gibi bir şey, dolayısıyla egzoz sisteminde çatlamalar ya da kırılmalar daha zor oluşuyor.

Son düzenleme:
Bu adamcağizi bu hale nasıl soktular merak ettim..
Ama herkes için hayırlısı. Ben olsam kitap yerine internet mecrasına girerdim.
https://eksisozluk.com/80-bin-lirayla-10-yil-calismadan-yasamak--5540813?a=popular
Yapmayı düsündüğü saçma , hayat öyle geçmez ancak sakin bir yaşam istiyorsa yine oralarda çiftlik olur - solucan gübresi olur o tarz bir işle ugrasabilir .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Az da olsa egzoza hareket payı veriyor o parça.

Detaylandırmak gerekirse; çoğunlukla önden çeker, bazen 4 çeker otomobillerde, yatay yerleştirilmiş motorlarda kullanılıyor. Gaza basıldığında motor hareketini absorbe ediyor gibi bir şey, dolayısıyla egzoz sisteminde çatlamalar ya da kırılmalar daha zor oluşuyor.
Teşekkürler, 3 sey aklima takıldı
1.her headers da bu parça yok, maliyet icin mi?
2.neden sadece uzun tarafta var
3.egzosu govdeye baglayan kauçuk parcalar harekette esneklik sağlamıyormu zaten?

Son düzenleme:
Markanın 156 üretimi bittikten sonra ilk silkelenişidir bu araba. STI'ın yanında bile tertemiz yürüyor valla.
Motorun bugını kullanmışlar gibi.Bir 10 yıldır mücadelede geri kalınca... Kavgaya abisini çağırmış gibi bir motor kullanılmış:D.Çok temiz yürüyor.Ha bir de bu araba D segment değil mi?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...