Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
p64bBa.png

Sgsfafafaf
Alfa boy online yine ya

Egea ile İzmit'e gidecektik. Egea olmayınca Focus verdi kiralama şirketi. An baz donanım olmasına rağmen direksiyonu, vites geçişleri ve yola oturması gayet iyiydi. Motor 95 lik olandı, 120 lik motor gerçekten yakışır o alete. Yalnız fiyatı 115.000 tl imiş bu kısım moral bozdu.
İsabet olmuş :) Sürüşü çok keyifli. Kiralık kullanımlarında da hemen çökmüyor.

Son düzenleme:
Kısmen ağır şase gidişine göre yakan araba türkiye de boğuluyor maalesef.Ha bir de evet ufak tefek sorun seven arabalardan.Sanayide alfa populasyonundan anlaşılacağı üzere ;)

Aslına baktığımızda sorunların sebebi alfa değil, alfa'dan anlayan ustaların azlığından ötürü. Varyatörlü ve 8 bujili twinspark motorların çalışma prensibi normal motorlar gibi değil. Sanayiideki ustalar ise cidden tuhaf. Far ayarı yaptırmaya gittiğimde arabayı görünce alfa yapmam ben diyen elektrikçi gördüm. sanırsın alfaların far ayarı uzay tekniğiyle yapılıyor.

Aslına baktığımızda sorunların sebebi alfa değil, alfa'dan anlayan ustaların azlığından ötürü. Varyatörlü ve 8 bujili twinspark motorların çalışma prensibi normal motorlar gibi değil. Sanayiideki ustalar ise cidden tuhaf. Far ayarı yaptırmaya gittiğimde arabayı görünce alfa yapmam ben diyen elektrikçi gördüm. sanırsın alfaların far ayarı uzay tekniğiyle yapılıyor.
Ya bak gördün mü far ayarı istiyor araba öyle düşün.Bir de motora dokunuyorlar bovvv çok sorunlu araba

Ya bak gördün mü far ayarı istiyor araba öyle düşün.Bir de motora dokunuyorlar bovvv çok sorunlu araba

Yok far ayarı istemiyormuş işte, ben istiyo sanıyodum. Ampullerin değişmesi gerekiyormuş :) biri osram biri dandirikli çıktı o yüzden biri 100 metre biri 70 metre aydınlatıyormuş asdfasdf

Edit: Allah seni eski arabalar kullandırmak zorunda bırakmasın ayrıca :) Çıldırırsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...