Alfa boy online yine ya
Sgsfafafaf
Alfa boy online yine ya
Sgsfafafaf
ALFA ÇÖP ALFA SORUNLU
Ekli dosyayı görüntüle 10694
16.500 Tl 16.500 tl 16,500 tl o ağır kanlı şanzımana ha???? Kristal mi o ne o???
İsabet olmuş Sürüşü çok keyifli. Kiralık kullanımlarında da hemen çökmüyor.Egea ile İzmit'e gidecektik. Egea olmayınca Focus verdi kiralama şirketi. An baz donanım olmasına rağmen direksiyonu, vites geçişleri ve yola oturması gayet iyiydi. Motor 95 lik olandı, 120 lik motor gerçekten yakışır o alete. Yalnız fiyatı 115.000 tl imiş bu kısım moral bozdu.
Aradığı arkadaş bu epeydir takipteyim ama kamerayı neresine taktığını çözemedim
Hiçbir screenshot'ını croplayıp attığını görmedim. Bu da can yani@DouglasAdams bilgisayarında da Apple'dan vazgeçmiyor
Alfa da kullanılan tct şuan en sağlam kuru kavramalı şanzıman 350 torka kadar dayanıklı bu değer de çoğu tork konvertörlü seviyesinde
Onu da doblo direksiyonuyla baltalamalar iyiydi ona rağmen piyasada guiletta çok
Alfa boy online yine ya
Bir çok marka da bu ortak parça durumu var zaten biraz abartıldığını düşünüyorum.
Üşeniyorum vallahi böyle işlere.Tüm gün fiyat listesi ver üşenmem; pc işlerine ifrit oluyorumHiçbir screenshot'ını croplayıp attığını görmedim. Bu da can yani
Bak yemin ediyorum bilerek atmadım nasılsa garaj tv de kurt var oturamaz yazar diye Ahahahah yanıltmadın benim sapkın kardeşimÇoğu manuel-oto kombinasyonun da vergi farkı var ondan dolayı fark bir anda artıyor. Sen bi astra bakta gözlerin dolsun fiyat farkı direk 0
Kısmen ağır şase gidişine göre yakan araba türkiye de boğuluyor maalesef.Ha bir de evet ufak tefek sorun seven arabalardan.Sanayide alfa populasyonundan anlaşılacağı üzere
Ya bak gördün mü far ayarı istiyor araba öyle düşün.Bir de motora dokunuyorlar bovvv çok sorunlu arabaAslına baktığımızda sorunların sebebi alfa değil, alfa'dan anlayan ustaların azlığından ötürü. Varyatörlü ve 8 bujili twinspark motorların çalışma prensibi normal motorlar gibi değil. Sanayiideki ustalar ise cidden tuhaf. Far ayarı yaptırmaya gittiğimde arabayı görünce alfa yapmam ben diyen elektrikçi gördüm. sanırsın alfaların far ayarı uzay tekniğiyle yapılıyor.
Ya bak gördün mü far ayarı istiyor araba öyle düşün.Bir de motora dokunuyorlar bovvv çok sorunlu araba