Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Faturayı kafamda 15.000 hesaplamıştım ama 20.000 çıkmış. Ben tek far değişir diye düşünüyordum, ötekinde sadece çizik olmasına rağmen değiştirmişler. Nasıl oldu bilmiyorum ama sigorta raporunda da kusur 8/8 karşı tarafta çıkmış. Değer kaybı da kovalayacaklar şimdi.

Bir de forum ahalisine danışacağım bir şey var. Onun için de şuraya ayrı konu açtım. :)
Bugün ilk kez gördüm arabayı. Akşam saati telefonun feneriyle bakabildim. Onda bile anladım ki servis rezil iş çıkarmış. :( Kaputun üstte de farların oralarda da çizgisi kaymış. Yapacakları doğrultmayı s. A sütununa çamurluk kasıp sürtmüş kazada, boya kalkmış, onu da rötuşlamamışlar.
O değil, arka plakalığı söküp iyice aşağı takmışlar, ampulleri aydınlatmıyor o derece. Ne alaka ya ondan ne istediniz eyyyy servis :/

Evde kalabalıkta baykuş gibi bunları söyleyince herkesin yüzü düştü, en son babam "sen o arabaya gündüz bakma o zaman" diyerek konuyu kapattı.

Neyse ki sahiplerine de bizzat gösterdim de, ikna oldular. Bir ara servisin başına çökecekler.

Son düzenleme:
Bugün ilk kez gördüm arabayı. Akşam saati telefonun feneriyle bakabildim. Onda bile anladım ki servis rezil iş çıkarmış. :( Kaputun üstte de farların oralarda da çizgisi kaymış. Yapacakları doğrultmayı s. A sütununa çamurluk kasıp sürtmüş kazada, boya kalkmış, onu da rötuşlamamışlar.
O değil, arka plakalığı söküp iyice aşağı takmışlar, ampulleri aydınlatmıyor o derece. Ne alaka ya ondan ne istediniz eyyyy servis :/

Evde kalabalıkta baykuş gibi bunları söyleyince herkesin yüzü düştü, en son babam "sen o arabaya gündüz bakma o zaman" diyerek konuyu kapattı.

Neyse ki sahiplerine de bizzat gösterdim de, ikna oldular. Bir ara servisin başına çökecekler.
Ben demistim demek istemiyorum ama maalesef ilk basta yardim edebilseydim keske bir cogu olmazdi bunlarin. Yine diyorum servis guzel ama tanidiga guzel geri kalanlar bastan savma yapiliyor. Renk tutmus mu benim korktugum o.
Eger yoksa gidip konusalim ustayla .

Tekrar geçmiş olsun hocam. Vallahi açıkçası ben daha işçilik isteyen konularda doğru düzgün iş tutturabilen bir yetkili servise rastlamadım diyebilirim. Hayır, eskiden çoğu parça tamir olurdu ama şimdi hemen hepsinin yerine yenisi gelip takılıyor. Onu bile doğru düzgün montajlamadan aciz oluyor servisler.

Tekrar geçmiş olsun hocam. Vallahi açıkçası ben daha işçilik isteyen konularda doğru düzgün iş tutturabilen bir yetkili servise rastlamadım diyebilirim. Hayır, eskiden çoğu parça tamir olurdu ama şimdi hemen hepsinin yerine yenisi gelip takılıyor. Onu bile doğru düzgün montajlamadan aciz oluyor servisler.
Bahsedilen mazda servisinin isi gercekten zor.
Bunun belli basli nedenleri var. Ilki muduru denizci. Kendi sirketi var ve denizdeki durumlar hic iyi degil. Fiyatlar ister istemez yansiyor (bknz. Bakimda bana saplananlar)
Kozyatagi damla kapandi uzun zaman once. Mazda hakkini geri aldi. Anadolu yakasinda cok fazla yetkili servis kalmadi.
Ustalar guzel arabanin basinda bekleyin laf etmez herseyi sorun ogretir gosterirler ama servis ufak. En son ben bile bakim icin 2 hafta bekledim. Yani her arabaya uzun zaman ayiramiyorlar artik. Bildigim kadariyla gelecekte buyume planlari yok.
Karsi taraftaki mazda evo ve anadolu yakasindaki merser istanbuldaki en iyi iki servis net bir sekilde. Ama dedigim gibi ufak tefek seyler hatalar oluyor.

Son düzenleme:
Bahsedilen mazda servisinin isi gercekten zor.
Bunun belli basli nedenleri var. Ilki muduru denizci. Kendi sirketi var ve denizdeki durumlar hic iyi degil. Fiyatlar ister istemez yansiyor (bknz. Bakimda bana saplananlar)
Kozyatagi damla kapandi uzun zaman once. Mazda hakkini geri aldi. Anadolu yakasinda cok fazla yetkili servis kalmadi.
Ustalar guzel arabanin basinda bekleyin laf etmez herseyi sorun ogretir gosterirler ama servis ufak. En son ben bile bakim icin 2 hafta bekledim. Yani her arabaya uzun zaman ayiramiyorlar artik. Bildigim kadariyla gelecekte buyume planlari yok.
Karsi taraftaki mazda evo ve anadolu yakasindaki merser istanbuldaki en iyi iki servis net bir sekilde. Ama dedigim gibi ufak tefek seyler hatalar oluyor.
Tanıdık olduğun zaman iş yaptırabilmek tabii ki önemli ama tanıdık olmadığın vakit baştan savma iş yapılınca diğer yetkililerden bir farkı kalmıyor maalesef bu tarz servislerin. Baktığında benim buradaki Ford servisi de tanıdık, ama yoğun oldukları zaman ve tanımıyorlarsa seni seyret şenliği. Hele ki buradaki citroen servisine hiç girme. Tanıdık bile olsan öyle beceriksizler ki anlatılmaz yaşanır.

Haydaa valla kötü olmuş abi.Ama bence de servise çöksünler ya kötü işçilikle hayatına devam etmesin.

Yarin buyuk is cikti tuzlaya gidiyorum. Ogleden once muhtemel yola cikcam. Yolu oraya dusen varsa gelsin yol uzun sıkıliyorum tek
Tuzla gelmenin neresi uzunyol. Sahil yolundan gelme. Hatta mumkunse parali otoyoldan gel. Hatta once şile otoyoluna ordan yeni acilan mecidiye otobanina ordan tersane koprusu yolunu kullan gel. O arabayla cok ekonomik olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...