Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diss atmış bize :D
yav test aracı almak kolaydı sanki bi taraflarımızı yırtıyoz plazalardan test için izin almaya dönüp suratına bakmıyorlar bedava reklam yaptığın halde :D
Bizi bayiden kovdular sen ne diyorsun :D Bunca insan hobi olsun diye yapıyor niye böyle bir şey dersin anlamıyorum aynısını ismail terzi de yazmıştı. Gençleri eğitmek ve teşvik etmek varken böyle şeyler yazmak cidden komik geliyor bana.
Yahu onu bırakın, ben video da çekmiyorum. Yazmaya değer bulduğum incelemelerimi geliyorum buralarda yazıyorum. Bak görüntü filan da yok. Alıcı olmayan insana test parkuru 500m git 500m gel yapan yerler var :D Zaten sinek avlıyorlar, bari gelip ilgisi olana iyi davransınlar. Neredeyse üstüne para vereceğim.

Fotoda gösterdiği gibi kendime alan adı aldım. Ya foto makinesi ile ya da telefon ile kullandığım arabaların fotolarını çektip o arabalarla yaşadığım şeyleri test olarak yazıyorum. Şuan da 12 tane test yazısı yazmışım ve bu sitede bir sürü içerik yazıyorum da. Yani kısaca yazdığını üstüme alındım. Aynı şekilde @Koraykaya nın da youtube kanalı var test çekiyor.

Fotoda gösterdiği gibi kendime alan adı aldım. Ya foto makinesi ile ya da telefon ile kullandığım arabaların fotolarını çektip o arabalarla yaşadığım şeyleri test olarak yazıyorum. Şuan da 12 tane test yazısı yazmışım ve bu sitede bir sürü içerik yazıyorum da. Yani kısaca yazdığını üstüme alındım. Aynı şekilde @Koraykaya nın da youtube kanalı var test çekiyor.
Şuan Youtube'deki lider kanallardan 2 tanesi zaten böyle oluşmadı mı?

Yahu onu bırakın, ben video da çekmiyorum. Yazmaya değer bulduğum incelemelerimi geliyorum buralarda yazıyorum. Bak görüntü filan da yok. Alıcı olmayan insana test parkuru 500m git 500m gel yapan yerler var :D Zaten sinek avlıyorlar, bari gelip ilgisi olana iyi davransınlar. Neredeyse üstüne para vereceğim.
Çoğu uğraşmak istemiyor. Satamayacağım niye vaktimi harcayayım diyor.

Arkadaş adam son zamanlarda çoluk çocuğa video yapar oldu yok bunu yaptık yok şunu yaptık kafalar ile bana ne yahu ben adam akıllı bilgilenmek keyifli görüntüler görmek istiyorum videolarda ama boş beleş videolar hep ne yazık ki
Sonra diyorki en buyuk otomobil kanali benim. Arkadas bir isi her turlu yaparsin. Ama nasik yaparsin iste bi yandan sinan gibi benzin tv gibi yapan var bir yandan makyaj yaparken mx5 ile yanladik. Ovunecek baska sey bulamamis galiba

Sonra diyorki en buyuk otomobil kanali benim. Arkadas bir isi her turlu yaparsin. Ama nasik yaparsin iste bi yandan sinan gibi benzin tv gibi yapan var bir yandan makyaj yaparken mx5 ile yanladik. Ovunecek baska sey bulamamis galiba
Adam baktı YouTube da iş yok hep saçma sapan çocuk kanalları izleniyor ben de niye bebelere balon hesabı yapmiyorum dedi böyle videolara basladi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...