Off çok komik ....çocuğu http://alkislarlayasiyorum.com/m/content/365315/tofas-ile-harbi-makas-atan-genc
Yav öyle ama mesela Crx i Sinan abiden de dinlemek isterdim ikisi evire çevire çok güzel bir test çıkarırdı ortaya. Yine güzel ben benzin tv yi çok beğeniyprum. Burak Abi de gereken desteği bulamıyor o konuda onun için iyi olur. Yani test aracının direksiyonuna oturanadığı testler var malesef bu çok kötü bir şey.Ortak olmasın bence 2 si ayrı ayrı çeksin ki farklı içerikler çıksın
Albea(örnek) çekseler nasıl olur acaba. Bence çok izlenir. Çoğu kişi sahip olduğu aracın testini merakla izliyor, çok datılan araç çekmek bu yüden mantıklı olabilir.Otopark.com un acilen 2. El testlerine baslamasi lazim. Tofas testinden anlamalari gerekirdi. Su an piyasada giden 2010 2015 arasi hatta yer yer daha eski araclarla test yapmalari gerek. Cogu forumda var zaten hepimiz haziriz vermeye araclari.
Albea linea clio megane, uygun fiyatlı ucuz yollu her türlü araba olurAlbea(örnek) çekseler nasıl olur acaba. Bence çok izlenir. Çoğu kişi sahip olduğu aracın testini merakla izliyor, çok datılan araç çekmek bu yüden mantıklı olabilir.
O kanal bence otomobil kanalı olmaktan çıkalı cok oldu. Gözümde clickbait için uğraşan oyun kanallarından hiç farkı yokArkadaş adam son zamanlarda çoluk çocuğa video yapar oldu yok bunu yaptık yok şunu yaptık kafalar ile bana ne yahu ben adam akıllı bilgilenmek keyifli görüntüler görmek istiyorum videolarda ama boş beleş videolar hep ne yazık ki
Hemen aboneyim@maximaorhan knk gel senle kanal açak
İsmini vermek istemeyen yuğtubır
Ekli dosyayı görüntüle 10785
Sen biliormsn orhan abimizn reeldeki kimliğiniKanal ortaaaaaamla böyle gonuşamazsınızzzzz
Biz 5-6 kişi biliyoruz da, bi numarası yok yani gerçek kimliğin. Çok da peşine düşmeyin salın adamı artık. Öyle Paris Hilton veya dan bizltrkapslkasşdfl gibi bi adam değil.Sen biliormsn orhan abimizn reeldeki kimliğini
Biz 5-6 kişi biliyoruz da, bi numarası yok yani gerçek kimliğin. Çok da peşine düşmeyin salın adamı artık. Öyle Paris Hilton veya dan bizltrkapslkasşdfl gibi bi adam değil.
Ne kanalı lan@maximaorhan knk gel senle kanal açak
Harbi yine ayak üstü çarpıtıyosun he neden kafasında kese kağıdı olan adam değil de kadın?????İsmini vermek istemeyen yuğtubır
Ekli dosyayı görüntüle 10785
gogül önüme birde adam çıkarsa onu koyardım, özel bir şey değil. Bence kimliğini gizlemek için en etkili yöntem kese kağıdı orhan.Ne kanalı lan
Harbi yine ayak üstü çarpıtıyosun he neden kafasında kese kağıdı olan adam değil de kadın?????
Bi sayfa geriye gel yorumları oku knk youtubbbb kanalı açcazNe kanalı lan
Harbi yine ayak üstü çarpıtıyosun he neden kafasında kese kağıdı olan adam değil de kadın?????
Ölesine sordum abe napim ben oran abiyi agjshad bana birkaç konuda yardımcı olmuşluğu vardır o kadrBiz 5-6 kişi biliyoruz da, bi numarası yok yani gerçek kimliğin. Çok da peşine düşmeyin salın adamı artık. Öyle Paris Hilton veya dan bizltrkapslkasşdfl gibi bi adam değil.
Ölesine sordum abe napim ben oran abiyi agjshad bana birkaç konuda yardımcı olmuşluğu vardır o kadrBiz 5-6 kişi biliyoruz da, bi numarası yok yani gerçek kimliğin. Çok da peşine düşmeyin salın adamı artık. Öyle Paris Hilton veya dan bizltrkapslkasşdfl gibi bi adam değil.
Gece bi göz gezdirirm şimdi takılmaktayım dışarıdaBi sayfa geriye gel yorumları oku knk youtubbbb kanalı açcaz
Peki berk abi yazılıyor bu cevaplar bi kenaragogül önüme birde adam çıkarsa onu koyardım, özel bir şey değil. Bence kimliğini gizlemek için en etkili yöntem kese kağıdı orhan.