Benim gözüm alıştı demek ki çok şık duruyorEkli dosyayı görüntüle 10781 arkasi çok iğrenç olmamis mi?
Otomobillerde 4 yaşından sonra prim düşüyor ama kamyonetlerde 7. yaşı doldurduktan sonra düşüş oluyormuş. Camlı koltuklu araba kamyonet olarak geçiyor ya anlamıyorum bunuAllah Allah benim ikinci senem aytende 734 ödedim.. Senin basamak daha yüksek olması gerekmezmiydi
NASA'nin maalesef en problemli uzay programidir bu mekikler. Ilk defa Amerikan astronotlarinin olmesine vesile olmustur.
Birisi NASA'nin hatasi, digeri de uzay mekiginin eskiligindendi
Simetri hastalığım tuttu valla. Bu nedenden almayabilirdim.Ekli dosyayı görüntüle 10781 arkasi çok iğrenç olmamis mi?
bunu alacağıma gidip rezvani alırdım yüksek ihtimal daha hardcore en azındanEkli dosyayı görüntüle 10781 arkasi çok iğrenç olmamis mi?
Hocam ilk ölen nasa astronotları Apollo 1 fırlatma rampasında yanmasıyla gerçekleşti.
https://parentheticalhilarity.files.wordpress.com/2014/01/apollo-1-fire.jpg?w=448&h=302
Panpa havaalani yokmu ya , ablama genelde 75civarina falan sabiha gokcen- Sivas bilet aliyoruz .Kocaeli-Tokat arası 98 tl olmuş otobüs bileti.3 kişilik bilet aldık babam gelemediği için.Golfle 4 kişi gitseydik 25 kuruştan 175 tl yakardı.Golf’ün gözünü sevim ben
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Panpa havaalani yokmu ya , ablama genelde 75civarina falan sabiha gokcen- Sivas bilet aliyoruz .
Yolda baya sürer 10-12 saat vardir nerden baksan .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kursa göre değişir. 45 güne veren var herhangi bir kursa gidip konuşursan yardımcı olurlar.bir sorum daha var ehliyetim yok. ehliyet kursuna yazılsam kaç ayda ehliyet alırım. birkaç ay içinde iş nedeniyle şehir degistirebilirim süreç uzun sürüyorsa gideceğim yerde almayı dusunuyorum
Plaka güzel s... git sürekli kullanrmEkli dosyayı görüntüle 10781 arkasi çok iğrenç olmamis mi?
NASA'nin maalesef en problemli uzay programidir bu mekikler. Ilk defa Amerikan astronotlarinin olmesine vesile olmustur.
Birisi NASA'nin hatasi, digeri de uzay mekiginin eskiligindendi
Biliyorum abi.Colombia eski olduğu için değil, kanadına çarpan katı yakıt tankı köpüğünün, ısı kalkanını delmesi yüzünden atmosfere girerken parçalandı.
Hatta onun videosu var , atmofere girdiklerinde, nasaya mekikden gelen sinyaller yer kontrolu yusuf yusuf etmişti. adamların ölüceklerini göz göre göre izlediler. 3 dakika boyunca bir umut atmosferi geçerler diye düşündüler. Ama parçalar kopmaya başladıkca mekikde gözleri yaşarmaya başladı adamların.
Buda parçanın kanat kalkanını parçalama anı ..
Biliyorum abi.
Lakin bu durum uzay mekiğinin eskiliginden kaynaklaniyor
Kâr edecegiz amaciyla kullanilan bu uzay mekiklerinde NASA her gorevde sadece fazla zarar goren isi kalkanlarini yenileriyle değiştiriyordu.
Nerede okuduğumu hatırlamıyorum lakin diğer görevlerde de kalkış esnasinda kopan parcalarin mekigin isi kalkanina carptigini ama zarar vermedigini yazmislardi. NASA'da sorun yoksa devam kafasiyla degisiklige gitmemis. Buyuk ihtimalle kopan isi kalkani parcalari, eskimiş ve hasara acik olanlardi.
yav test aracı almak kolaydı sanki bi taraflarımızı yırtıyoz plazalardan test için izin almaya dönüp suratına bakmıyorlar bedava reklam yaptığın haldeDiss atmış bize
Bizi bayiden kovdular sen ne diyorsun Bunca insan hobi olsun diye yapıyor niye böyle bir şey dersin anlamıyorum aynısını ismail terzi de yazmıştı. Gençleri eğitmek ve teşvik etmek varken böyle şeyler yazmak cidden komik geliyor bana.yav test aracı almak kolaydı sanki bi taraflarımızı yırtıyoz plazalardan test için izin almaya dönüp suratına bakmıyorlar bedava reklam yaptığın halde