Cay icin link alabilirmiyim acabamarkası tazo o çayın evde içmek için de alabilirsin, 4 çeker ağırlık demek ondan iptal ediyordur
Cay icin link alabilirmiyim acabamarkası tazo o çayın evde içmek için de alabilirsin, 4 çeker ağırlık demek ondan iptal ediyordur
internette amazonda var starbucksta paket olarak satılıyorCay icin link alabilirmiyim acaba
Heh bende ondan bulamamisim vallahi hic gormemisim orada siparis versem acaba gelirmi severimde kendisini ucuza gelirinternette amazonda var starbucksta paket olarak satılıyor
Cheesecake sever misin?
Düşünün ki 205-55-17 ölçülerinde saçma sapan lastik ebatına sahip Fluence gibi bir otomobil kullanıyorsunuz, kış lastiğine bayide tanesi 745 liradan 3 bin lira para veriyorsunuz. Kafayı yedirtir adama.
http://kolayoto.com/michelin-alpin-5-205-55r17-95v-xl.html
Çok mu şey istedik be abi...
Sadece jant büyümüş olsa eyvallah. 225-45-17'lerin fiyatı daha uygunken bu saçma ebatın fiyatı arşa çıkmış durumda. Petlas'ta bile tanesi 400 liraya yaklaşıyor. Netice itibariyle fluence gibi bir otomobil kullanıyorsun, 3 bin liraya lastik alıyorsun. Ya yeni jant alırım ya da arabayı satarım net.Jant büyüdükçe fiyatlar maalesef artıyor. Bence büyük jant tutuş gibi bir öncelik yoksa tercih edilmemeli.
Böyle saçma ebatların hep xl yük endekslilerini getiriyorlar o yüzden fiyatlar uçuyor. 185/55 15 de böyle bi ebat. 205/55 16'lardan daha pahalıDüşünün ki 205-55-17 ölçülerinde saçma sapan lastik ebatına sahip Fluence gibi bir otomobil kullanıyorsunuz, kış lastiğine bayide tanesi 745 liradan 3 bin lira para veriyorsunuz. Kafayı yedirtir adama.
İnsan kafayı yiyor. Bindiğim arabaya bak ödediğim lastik parasına bak diyorsun. Yanlışım yoksa opel astra j kasa sedan'nın da buna benzer 17'lik ebatta saçma bir ölçüsü var. Onun da lastikleri bu şekilde pahalı. Komşumuz sırf bu yüzden kış lastiği alamadı aracına kapının önüne koydu aracı kış için. Bazen 16 jantım var diye üzülüyorum ama bunları gördükçe de seviniyorum.Böyle saçma ebatların hep xl yük endekslilerini getiriyorlar o yüzden fiyatlar uçuyor. 185/55 15 de böyle bi ebat. 205/55 16'lardan daha pahalı
Sadece jant büyümüş olsa eyvallah. 225-45-17'lerin fiyatı daha uygunken bu saçma ebatın fiyatı arşa çıkmış durumda. Petlas'ta bile tanesi 400 liraya yaklaşıyor. Netice itibariyle fluence gibi bir otomobil kullanıyorsun, 3 bin liraya lastik alıyorsun. Ya yeni jant alırım ya da arabayı satarım net.
Abi 205/55 16 tam türkiye ebatı ya, konfor tutuş, fiyat performans ne ararsan varİnsan kafayı yiyor. Bindiğim arabaya bak ödediğim lastik parasına bak diyorsun. Yanlışım yoksa opel astra j kasa sedan'nın da buna benzer 17'lik ebatta saçma bir ölçüsü var. Onun da lastikleri bu şekilde pahalı. Komşumuz sırf bu yüzden kış lastiği alamadı aracına kapının önüne koydu aracı kış için. Bazen 16 jantım var diye üzülüyorum ama bunları gördükçe de seviniyorum.
Makyajsız focus'da da 215'lik taban kullanıyorlardı 16 ebatta. Biraz daha pahalı oluyor 205'lik tabana göre. Bu üreticileri de anlamak çok güç. O ebata göre üretimi az olan lastiği ne diye koyarsın ki otomobile ? Tanesi 700-800 liradan kış lastiği mi olur Allah aşkına. Sanırsın spor otomobile performans lastiği alıyorsun. Bu yaz başında c 180 amg coupe aracının 18 inçlik lastiğine pilot sport 4 aldırdım arkadaşın. O 3 bin lira vermişti zaten.205-55-17 de cidden saçma bir ebat. Bizim Picasso daki lastik ebatı 215 55 16. Yanak aynı,jant daha küçük ama lastik genişliği daha geniş cidden saçma.
Aynen aynen.. Çok bulunan ebat olmasına rağmen 1500 lira ben verdim kış lastiğine düşün. Gerçi 3 bin lirayı duyduktan sonra ucuz geldi ya neyseAbi 205/55 16 tam türkiye ebatı ya, konfor tutuş, fiyat performans ne ararsan var
Videodaki halini götür Maslak Oto Sanayi'ye, her türlü sıfır gibi yaparlar onu sıkıntı olmaz
Hocam ne mutlu sana ki hatıraların, sonrasındaki bütün tadı kaçıran test sürüşüyle kirlenmedi@bt & @DuzboruDownpipe bu arabanin fotolarinin cekildigi yeri ben bi yerden hatirliyorum sanki
...ve arka camları yapış yapış bir Corsa lift-off understeer yapıyorduBen de bir yerden hatırlıyorum sanki kırmızı mustang gt dönüyordu oralarda
Düşünün ki 205-55-17 ölçülerinde saçma sapan lastik ebatına sahip Fluence gibi bir otomobil kullanıyorsunuz, kış lastiğine bayide tanesi 745 liradan 3 bin lira para veriyorsunuz. Kafayı yedirtir adama.
Hocam ne mutlu sana ki hatıraların, sonrasındaki bütün tadı kaçıran test sürüşüyle kirlenmedi
...ve arka camları yapış yapış bir Corsa lift-off understeer yapıyordu
Tchibo da iyi gerçekten. Şöyle gidip bir bakıyım, halk nasıl yaşıyor falan filan diye gittim de güzelmiş gerçekten.Tchibo ya git