Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda adam değil ama yıllardır ona buna etmediği küfür kalmayan Melo hep adam oldu. Nerede sorunlu, saygısız yabancı oyuncu varsa hepsini adam yerine koymadı mı bu taraftar ? Para, para diye adamın başını yediler. O sevilen yabancıların kaçı Gs sevgisinden takıma geldi ? Anlaşamadıkları vakit paramı verin gideyim demediler mi ? Çok sevilen Sneijder 5 milyon euro alırken Gs'den, Nice takımıyla o paranın 5'de 1'inden daha az rakama anlaştı da üste kalan parayı Gs'den tahsil ettiler. Arda en azından bu takımdan giderken kaç milyon euro bonservis kazandırdı kulübe. Mevzu adam olmaksa bu taraftar adam olmayan çok topçuyu sevdi. Şimdi bu taraftar Arda'nın ligin ikinci yarısında form tuttuğu takdirde o takımı nasıl sırtladığını görecek.
Galatasaraylılığı umurumda değil, sonuçta hepsi profesyonel futbolcu. Ama şahsen Beşiktaş'a gelmediğine aşırı sevindim. Standart karakterli, yetenekli ve çalışkan bir futbolcudan ağır ruh hastası yarattık milletçe. İbretle izledim ADAMın hayat hikayesini. Mümkünse kulübümden uzak dursun.

Galatasaraylılığı umurumda değil, sonuçta hepsi profesyonel futbolcu. Ama şahsen Beşiktaş'a gelmediğine aşırı sevindim. Standart karakterli, yetenekli ve çalışkan bir futbolcudan ağır ruh hastası yarattık milletçe. İbretle izledim ADAMın hayat hikayesini. Mümkünse kulübümden uzak dursun.
İşin şu duygusal boyutlarını, magazinsel yönlerini bir bırakabilsek, futbolun içine dedikodu sokmadan profesyonelce yaklaşabilsek hem halk hem medya olarak böyle olmayacaktı. Mevzu, ' sadece işini yap ' kısmında kalsa hiç sıkıntı olmayacak. Beni ne ilgilendirir abi elemanın adamlığı, huyu suyu bana ne yani. Benim takımıma katkı sağlıyor mu ? Benim takımımın bir yerlere gelmesine yardımcı oluyor mu ? Aldığı paranın hakkını sahada veriyor mu ? Bitti. Ben bunlara bakarım. Beşiktaş'a gelince; zaten Arda gibi bir topçuya ihtiyacı yoktu. Bjk'nin kadrosu yeterince geniş hocam.

ben arda nın en ufak faydası olacagını düşünmüyorum ölü yatırım diye düşünüyorum şahsen
Ölü yatırımdan ziyade şöyle düşünmek lazım: Futbol artık spor olmaktan çıktı, show business oldu. Bambaşka bir sektör oldu. O yüzden artık türlü türlü tanıtımlar, pr çalışmaları filan eksik edilmiyor. Arda'nın Barca'dan aforoz edilme sebebi form durumu vs. değil. Tamamen milli takımdaki uygunsuz hareketleri nedeniyle ipi çekildi. Kulübün marka değerini, itibarını ayaklar altına alıyor diye. Evet, marka değeri denen şey bu tarz büyük kulüplerde var. :)

İlana detaylı bakmadan önce söyleyeyim. Ben bu modelden bir tane arabaya alıcı gözüyle baktığım bir zaman (8-10 yıl öncesi) satan galericiye neden ucuz diye sormuştum. Tanıdığım ettiğim biri olmamasına rağmen parçası çok zor bulunuyor o yüzden demişti. Çok iyi JDM bağlantıların varsa al :)

Şimdi ilana da baktım. Bildiğim kadarıyla bu arabanın kaputu tavan gibi siyah değil. Sonradan boyanmıştır. Ona bir bakmak lazım. Falsosu yoksa hikayesinin akla yatkın olması lazım. Kazaları makul bütçeli kazalar. 26 yıllık arabanın 6-7 kazasının olması makul ama yine de iyi bir ekspere, boya kaporta değil de, şasiyi direkleri filan inceletmek gerekir. En öncemlisi, o 6 kazayı da şöyle şöyle oldu diye anlatabilmeleri. Kıvırırlarsa alınmaz. :) Bir de, keşke lpg takmasalarmış be. Klasikler arasına girerdi.

Edit: Bak bu daha güvenilir araba: https://www.sahibinden.com/ilan/vas...i,sadece-155.500-km,koyu-fume-515358286/detay

Son düzenleme:
İlana detaylı bakmadan önce söyleyeyim. Ben bu modelden bir tane arabaya alıcı gözüyle baktığım bir zaman (8-10 yıl öncesi) satan galericiye neden ucuz diye sormuştum. Tanıdığım ettiğim biri olmamasına rağmen parçası çok zor bulunuyor o yüzden demişti. Çok iyi JDM bağlantıların varsa al :)

Şimdi ilana da baktım. Bildiğim kadarıyla bu arabanın kaputu tavan gibi siyah değil. Sonradan boyanmıştır. Ona bir bakmak lazım. Falsosu yoksa hikayesinin akla yatkın olması lazım. Kazaları makul bütçeli kazalar. 26 yıllık arabanın 6-7 kazasının olması makul ama yine de iyi bir ekspere, boya kaporta değil de, şasiyi direkleri filan inceletmek gerekir. En öncemlisi, o 6 kazayı da şöyle şöyle oldu diye anlatabilmeleri. Kıvırırlarsa alınmaz. :) Bir de, keşke lpg takmasalarmış be. Klasikler arasına girerdi.

Edit: Bak bu daha güvenilir araba: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-orijinal,cok-temiz-garaj-arabasi,sadece-155.500-km,koyu-fume-515358286/detay
Zaten neyin fiyatı ucuz olursa onun yürütmesi zor oluyor. Sağolasın abi ilanı biraz temsili attım zaten alacak olsam senin attığını alırdım büyük iht.

Edit: Bak bu daha güvenilir araba: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-orijinal,cok-temiz-garaj-arabasi,sadece-155.500-km,koyu-fume-515358286/detay
Bu çok iyiymiş yahu

Günaydın herkese huzurlu sabahlar.
Sayısal lotoda büyük ikramiye Denizli’ye çıkmış. Hem de dün yılbaşı milli piyango amortisini verip yeni 2 bilet aldığım bayiiye. Söyleyeceklerim bu kadar :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...