Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Küçültülmüş gergili'' ön takım süspansiyonu nedir?? @Cenk @bt
Benim bildiğim hem arkada hem de önde bulunabilen, süspansiyon sistemi içindeki parçalardan biri. Gergi kolu diye de geçer. Alt salıncakların yol bozukluklarında, frenlemede, direksiyon hareketlerinde öne veya arkaya doğru hareket etmesini engeller. Küçültülmüş tabirinin ne olduğunu ise tam olarak bilmiyorum. Muhtemelen parçanın fiziksel özelliğinden bahsediyor. Bunun haricinde ben herhangi bir bilgi bilmiyorum.

A1Yp5q.png

178 den sonrasını yemedi.Fena gitmiyor yav.

Günaydın. 34 plaka 1.3 dizel beyaz şirket spec Egeayla güne başlamak nedir bilir misiniz
valla araba şirketinse, arabaya girdiğin gibi şak diye marş verip, motor ısınmasını beklemeden çatara patara motoru ısıtıp, klimayı sıcağa kökleyip gideceğim yere vardıgım zaman park yerine araba hareket halindeyken stop edip yanaşıp, frenle durmak yerine de el frenine kademeli asılarak durdurmak kadar keyiflisi olamaz herhalde.. terapi terapi :D

Arda tüm adamlığıyla Başakşehir'e transfer olduğuna göre parasını Istanbullular olarak biz mı ödeyeceğiz?
Transferi normaldir. Gs taraftarının gelmesin diye adama etmediği küfür, demediği laf kalmadı. Sen istemezsen isteyecek biri bulunur. Parasını da Akp'nin uşağı Gümüşdağ öder. Türkiye'nin en zengin kulübü ne de olsa Başakşehir.

Transferi normaldir. Gs taraftarının gelmesin diye adama etmediği küfür, demediği laf kalmadı. Sen istemezsen isteyecek biri bulunur. Parasını da Akp'nin uşağı Gümüşdağ öder. Türkiye'nin en zengin kulübü ne de olsa Başakşehir.
Bir Galatasaray taraftarı olarak şahsen istemiyorum adam. uzak dursun adam. mümkünse stada maç izlemeye bile gelmesin adam. çünkü arda adam ayaklı spekülasyon. futbolu zaten ortada posası çıkmış artık. İsteyen biri bulunduğu için de gayet memnunum. artık su bulanmaz kendi kulübünde oynar ad'******************************.

Bir Galatasaray taraftarı olarak şahsen istemiyorum adam. uzak dursun adam. mümkünse stada maç izlemeye bile gelmesin adam. çünkü arda adam ayaklı spekülasyon. futbolu zaten ortada posası çıkmış artık. İsteyen biri bulunduğu için de gayet memnunum. artık su bulanmaz kendi kulübünde oynar ad'******************************.
Arda adam değil ama yıllardır ona buna etmediği küfür kalmayan Melo hep adam oldu. Nerede sorunlu, saygısız yabancı oyuncu varsa hepsini adam yerine koymadı mı bu taraftar ? Para, para diye adamın başını yediler. O sevilen yabancıların kaçı Gs sevgisinden takıma geldi ? Anlaşamadıkları vakit paramı verin gideyim demediler mi ? Çok sevilen Sneijder 5 milyon euro alırken Gs'den, Nice takımıyla o paranın 5'de 1'inden daha az rakama anlaştı da üste kalan parayı Gs'den tahsil ettiler. Arda en azından bu takımdan giderken kaç milyon euro bonservis kazandırdı kulübe. Mevzu adam olmaksa bu taraftar adam olmayan çok topçuyu sevdi. Şimdi bu taraftar Arda'nın ligin ikinci yarısında form tuttuğu takdirde o takımı nasıl sırtladığını görecek.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...