Geçen gün saldıran kişi saldırıyor yine, kaydetmiştim engellenenler dosyasını ama işleme geçmedi sanırım. Engelledik yine, düzeldi mi bakalım.
Müdürüm niyeti mi bozdun niye bana yazardın? Bileyim de hazırlıklı geleyim
Geçen gün saldıran kişi saldırıyor yine, kaydetmiştim engellenenler dosyasını ama işleme geçmedi sanırım. Engelledik yine, düzeldi mi bakalım.
Kim saldırıyorsa bana ulaşsınGeçen gün saldıran kişi saldırıyor yine, kaydetmiştim engellenenler dosyasını ama işleme geçmedi sanırım. Engelledik yine, düzeldi mi bakalım.
Yabancı saldırılar ciddi ve farkındalıkla yapılan değil.Savcılık?
Beyaz araç üretmesinler kâfiÖzellikle İstanbul'da oturanların önümüzdeki yıllarda sık sık görecekleri ' şirket spec ' dediğimiz mk4 focus diyelim.. ( Kapak jant muhtemelen test aracına özel. Malum şuan en boş focus bile çelik jantlı. Yenisinde de bunu değiştirmezler diye düşünüyorum )
Ekli dosyayı görüntüle 10808
Kaynak ; https://www.focusclubtr.com/topic/11548-2018-yeni-kasa-mk4-focus-test-ediliyor-casus-çekimler/?page=27&tab=comments#comment-456713
Beyaz renk fiyatlamada daha uygun olduğu sürece üretilecek ve yine en çok satılan olacaktır maalesef ki..Beyaz araç üretmesinler kâfi
Alzheimer hastası dedem de birkaç gün önce 2 gün sonra bayram diyordu , 2 gün (dün) sonra hakka yürüdü . Allah gerçek bayramı görmeyi hepimize nasip etsin .İyi Bayramlar beyler özellikle kobra sinan. Ne yapıyosunuz?
Allah rahmet eylesin basiniz sagolsunAlzheimer hastası dedem de birkaç gün önce 2 gün sonra bayram diyordu , 2 gün (dün) sonra hakka yürüdü . Allah gerçek bayramı görmeyi hepimize nasip etsin .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah rahmet eylesinAlzheimer hastası dedem de birkaç gün önce 2 gün sonra bayram diyordu , 2 gün (dün) sonra hakka yürüdü . Allah gerçek bayramı görmeyi hepimize nasip etsin .
Allah rahmet eylesin geride kalanlara da sabırlar versinAlzheimer hastası dedem de birkaç gün önce 2 gün sonra bayram diyordu , 2 gün (dün) sonra hakka yürüdü . Allah gerçek bayramı görmeyi hepimize nasip etsin .