Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Insafsiz herif sen iphone 8 pulus almisin ben mi 6 alsammi diye dusunup duruyorum gece ruyama girdi la telefon. Sende devamli sorun cikarmaya musayit zengin arabasi alfa bende fakir mazda . Simdi soylerim sizlere hangimiz zengin

Tabiki ben.

pulus ne olm yok öle bişi :p

ayrıca devamlı sorun çıkarmaya müsayit hiç değil, taunus bile öyle devamlı sorun çıkarmıyor :p ama sen baya 5bin lira verdin bakıma :D :D

asdfasdf en alttaki cevabı şimdi gördüm :D

Sen zenginsin tabe lan gemiciklerin vardı son bıraktığımda

IMG_9351.JPG
@Cenk işte böyle arabalar gördükçe seviniyorum kendi keyfi için 3-5 dememiş basmış parayı yakışan renk ile layıkıyla geziyo :)

Layıkıyla kahvemi aldım dönüyorum:)

Para lazım para.. Param olsa kendi beğeni ve ihtiyacıma göre kıpkırmızı bir mondeo'yu çekerdim kapıya. D segmentinin en az satan aracı. Yolda görmekte kolay değil. Ama işte para yok ne yaparsın.
Istanbulda fazlaca var kirmizi olmasada . En nadir gorunen subaru volvo mazda 3 lusu galiba

pulus ne olm yok öle bişi :p

ayrıca devamlı sorun çıkarmaya müsayit hiç değil, taunus bile öyle devamlı sorun çıkarmıyor :p ama sen baya 5bin lira verdin bakıma :D :D

asdfasdf en alttaki cevabı şimdi gördüm :D

Sen zenginsin tabe lan gemiciklerin vardı son bıraktığımda
Kiralama isi pek tutmadi baska firma aldi kar zarar olmadan. Bi kac arkadasim da ekol denizcilikte is bulmus 2 ye 1 kontrat para yetismemeye baslarsa bende oraya gitcem

Istanbulda fazlaca var kirmizi olmasada . En nadir gorunen subaru volvo mazda 3 lusu galiba
Mazda 6'nın 2.0'dan aşağısı yok maalesef. Levorg desen yakıtı fazla. Volvo'nun da s60'ı kasa değiştirir ki onun da fiyatı pahalı. Bu üçlü haricinde en uygun fiyatlandırmaya sahip araç ( en azından 2.el'de ) mondeo ki zaten ben artık konforu yüksek bir araç istediğim için o tarafa doğru kayıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...