Yanliz saka maka bi anda alfa telefon oyunlar pc derken bir yerden geldigi belliydi oda cikti simdiŞşşş satın alan gizli milyaner benim
Edit: milyaner yalnız asdfasdf
Berkin hep sessiz hep uzaktan izliyor aldimi istedigi bmw yi acaba
Yanliz saka maka bi anda alfa telefon oyunlar pc derken bir yerden geldigi belliydi oda cikti simdiŞşşş satın alan gizli milyaner benim
Edit: milyaner yalnız asdfasdf
Espriyi anlayamadim hangi takimdaydi oOlm dursun özbekten daha vizyonlu olduğum kesin asdfasdf
Yanliz saka maka bi anda alfa telefon oyunlar pc derken bir yerden geldigi belliydi oda cikti simdi
Berkin hep sessiz hep uzaktan izliyor aldimi istedigi bmw yi acaba
Espriyi anlayamadim hangi takimdaydi o
Belki bir kere maca gitseydim merakim olusacakti ama hep bir sey cikti nasip olmadi oylede kaldi iste futbolculari sayamam su anAbbauuu o kadar mı uzaksın futbola
Belki bir kere maca gitseydim merakim olusacakti ama hep bir sey cikti nasip olmadi oylede kaldi iste futbolculari sayamam su an
Para lazım para.. Param olsa kendi beğeni ve ihtiyacıma göre kıpkırmızı bir mondeo'yu çekerdim kapıya. D segmentinin en az satan aracı. Yolda görmekte kolay değil. Ama işte para yok ne yaparsın.@Cenk işte böyle arabalar gördükçe seviniyorum kendi keyfi için 3-5 dememiş basmış parayı yakışan renk ile layıkıyla geziyo
Insafsiz herif sen iphone 8 pulus almisin ben mi 6 alsammi diye dusunup duruyorum gece ruyama girdi la telefon. Sende devamli sorun cikarmaya musayit zengin arabasi alfa bende fakir mazda . Simdi soylerim sizlere hangimiz zenginAnladım hacı sen para saymayı biliyorsun
Insafsiz herif sen iphone 8 pulus almisin ben mi 6 alsammi diye dusunup duruyorum gece ruyama girdi la telefon. Sende devamli sorun cikarmaya musayit zengin arabasi alfa bende fakir mazda . Simdi soylerim sizlere hangimiz zengin
Tabiki ben.
Layıkıyla kahvemi aldım dönüyorum@Cenk işte böyle arabalar gördükçe seviniyorum kendi keyfi için 3-5 dememiş basmış parayı yakışan renk ile layıkıyla geziyo
Istanbulda fazlaca var kirmizi olmasada . En nadir gorunen subaru volvo mazda 3 lusu galibaPara lazım para.. Param olsa kendi beğeni ve ihtiyacıma göre kıpkırmızı bir mondeo'yu çekerdim kapıya. D segmentinin en az satan aracı. Yolda görmekte kolay değil. Ama işte para yok ne yaparsın.
Kiralama isi pek tutmadi baska firma aldi kar zarar olmadan. Bi kac arkadasim da ekol denizcilikte is bulmus 2 ye 1 kontrat para yetismemeye baslarsa bende oraya gitcempulus ne olm yok öle bişi
ayrıca devamlı sorun çıkarmaya müsayit hiç değil, taunus bile öyle devamlı sorun çıkarmıyor ama sen baya 5bin lira verdin bakıma
asdfasdf en alttaki cevabı şimdi gördüm
Sen zenginsin tabe lan gemiciklerin vardı son bıraktığımda
Mazda 6'nın 2.0'dan aşağısı yok maalesef. Levorg desen yakıtı fazla. Volvo'nun da s60'ı kasa değiştirir ki onun da fiyatı pahalı. Bu üçlü haricinde en uygun fiyatlandırmaya sahip araç ( en azından 2.el'de ) mondeo ki zaten ben artık konforu yüksek bir araç istediğim için o tarafa doğru kayıyorum.Istanbulda fazlaca var kirmizi olmasada . En nadir gorunen subaru volvo mazda 3 lusu galiba
Kiralama isi pek tutmadi baska firma aldi kar zarar olmadan. Bi kac arkadasim da ekol denizcilikte is bulmus 2 ye 1 kontrat para yetismemeye baslarsa bende oraya gitcem
Tabi canim alcam baski makinasini kagidini falanha para bascam diyosun
Tabi canim alcam baski makinasini kagidini falan
Polisler gelirse iceride kollarsin beni
En azindan durust