o iste kotu durum . Bu konuyu fazla dillendirmeden kapatalim o zaman hacimŞaka bi yana, içerde cidden hiç tahmin edemeyeceğim tanıdıklarımla karşılaşıyorum. Dışarda abi amca dediğimiz insanlar içerde hükümlü olunca işler değişiyor
o iste kotu durum . Bu konuyu fazla dillendirmeden kapatalim o zaman hacimŞaka bi yana, içerde cidden hiç tahmin edemeyeceğim tanıdıklarımla karşılaşıyorum. Dışarda abi amca dediğimiz insanlar içerde hükümlü olunca işler değişiyor
Almış ele arsızlığıkuşadasında konserimiz vardı, bi saat kala iptal etti. o zamandır soğudum bu hanımabladan.
Albüm çok hoş ama, favorim hayko ile cem adrian
İtalya'da neden İtalyan arabası kullanmıyosunuz? Alfa malfaBu arada sölemeyi unuttum yine italyadaym arkdşlr sorusu olan varsa alırm
Babama 27364(3 defa 159 sundum 2 tane 159 a baktı bi tane 156 ya baktı hiçbirinin durumu iyi değil bakımsızlardı dedi. Sedan bir araç aradı bayağı. Gönlü bmw deydi ama sw oluyordu hepsi, birkaç yeniB sınıfı araçfalan da bulmuş o arada Jazz Yaris vs. En son bi galeriye gidip 1 serisi ve 3 serisini test ediyo sonra 1 serisi küçük diye e91 i alıyo aldıktan sonra bmw aldım dedi bnde iyi yapmışın dedim agdjhjs.İtalya'da neden İtalyan arabası kullanmıyosunuz? Alfa malfa
Dönüşte arabayı getirebilme gibi bir durumu var mı ?Babama 27364(3 defa 159 sundum 2 tane 159 a baktı bi tane 156 ya baktı hiçbirinin durumu iyi değil bakımsızlardı dedi. Sedan bir araç aradı bayağı. Gönlü bmw deydi ama sw oluyordu hepsi, birkaç yeniB sınıfı araçfalan da bulmuş o arada Jazz Yaris vs. En son bi galeriye gidip 1 serisi ve 3 serisini test ediyo sonra 1 serisi küçük diye e91 i alıyo aldıktan sonra bmw aldım dedi bnde iyi yapmışın dedim agdjhjs.
Şimdi hala keşke sedan olsaydı falan diyor. Zaten belli bir süre kalacağı için babam çok büyük sorun değil.
MalesefDönüşte arabayı getirebilme gibi bir durumu var mı ?
fenaymış be. terletti.
Gitsem beni de alır mı yanına?Olm sen doktor değil misin hastaneden getirirsin işte etil metil bişiler
asdfasdf
abi çocuğun babası sağlam çevresi olan bi mimar, elini sallayınca 10bin lira kazanan türden. Babası diyor, gel sana 100bin liralık araba alayım işlerin başına geçersin hem diye
Bu akşam şöyle raj raj raj deyip bi gelmediler ki üstüme çıtır çıtır alayım hepsini ace atayım Son oyun geldiler, ortalama ping'leri 15 filandı. Hepsini 5-10 canla bırakıp durdum, asist kralı oldum.İşte benim sıkıntı da orda, ben sabırlı bi insan değilim. Pusmayı sevmiyorum. RUSH RUSH RUSH
Teşekkür ederim İmzadaki direksiyon arabanızın mı?İmzan komikmiş hocam
Ne araba alırsan al i 10 alma gözünün yağını yiyim @BerkinYok daha alamadım arabamı ya. MX-5 güzel araba ama sanırım sizin yazdıklarınızdan sonra almaktan vazgeçtim. 208 GTI çok hoşuma gitti ama iç kokpit güzel değil. 2 serisi hoşuma gidiyor iç dış lakin oda ne bir MX-5 ne de bir 208 GTI gibi gitmiyor, en azından internetten gördüklerim kadarıyla.
Yahu daha benim ehliyetim yok, araba alma planı yapıyorum. Gideyim bir i10 alıyım en iyisi. Sonra acemiliğim ile arabaya bir şey olacak ağlayacağım.
Ashsahdahd aman abi seveni var burada gecenin fitilini ateşlemeyelimNe araba alırsan al i 10 alma gözünün yağını yiyim @Berkin
Bizim burda İtalya plakalı 156 var sahibi Türk arabayı getirdi diye biliyorum ama emin değilim.Malesef
Görünce deliriyorum elimde değil jshahhahaAshsahdahd aman abi seveni var burada gecenin fitilini ateşlemeyelim
Çok pahalı, otm. vitesi de çok yakıyor. =)Ne araba alırsan al i 10 alma gözünün yağını yiyim @Berkin
Aslında demedim de şu mx5 olayına 160 bin lira atmosferik araca veriyoruz dediniz.Turbo bindiğimiz arabalar 9-10küsur saniyede 0-100 görürken mx5 8 saniyelerde görüyor.160 bine yine bu donanımlarda bir cabrio yok.Boyutlarınız ve bagaj ihtiyacınız dışında evli-çocuk da yoksa piyasada en mantıklı araba.Tork yok diyorsunuz mesela 3 saniye sırt yaslaması mı?10 saniye sırt yaslamasa da o 3 saniye dışında diğerlerinden daha iyi yürümesi mi ? 1,2 turbo kullanıyorum 1,4 dizel kullanıyorum.1,6 dizellerin hepsini kullandım piyasada.Net 1,5 mazda atmosferiği isterim.Ciddili çok keyifli
Aynen ya hem de boş olanı var Hyundai bayilerinde adamlar satalım diye uğraştı bize yok dedim az yakan arabamla mutluyum benÇok pahalı, otm. vitesi de çok yakıyor. =)