Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nokia 6 için 1300 fiyat çekmişsin. 2. el telefon alınmıyor o paraya artık :D ₺ nin değeri yerlerde kaptan, telefon fiyatlarında sıkıntı yok. Senin önceliklerin benimkilerden çok farklı. O yüzden %95 ihtimalle farklı telefonları yöneliriz. Bu arada parmak izi okuma dersen zirvedeki markalardan biri Huawei aklında bulunsun.
Asus'tan önce 4.7" ekranlı LG kullanıyordum. Huawei P8 Lite var bizimkilerde, o da 5.2" bazen elime alıyorum kullanabiliyorum. Alışmam 1haftayı geçmez. Ya büyük telefon bişey olmaz dedim, kemerli pantolonu düşürüyor bu telefon ya :D Bık-tımm. Ne telefon tutucu kullanabiliyorum ne cepte taşıyabiliyorum...Telefona nasıl lanet ettiysem, bugün bahçede çalışırken telefonu arabanın üstüne koymuşum, orada unuttum :) O yüzden alacağım telefondaki kriterlerim çok değil. Kullanım deneyimim sekteye uğramasın, bana kazık atmasın yeter diyorum artık.
Abi dedigim gibi garanti bana sorun degil android icin o yuzden xiaomi one plus gibi markalar dururken huawei nin su durumda beni kandirmasi zor.
1300 e bulunmuyormu ? Bulunur ama ithalat olur. Benim 2 sene once aldigim c7 1300 lira. 3400 pil super amoled ekran 4gb ram vs yagdiriyor sadece benimki arizalar vermeye basladi o yuzden satarim yakinda.markalarin guncel piyasada beni kendine cekebilmeleri zor bu fiyatlarla

Mi 6 1900 liraya neler neler veriyor o beni dusundurdu. Acaba mi 7 mi beklesem yada yeter deyip girissem mi bilemedim.
Su anda 5.7 kullaniyorum 5.15 e dusmek bariz farklilik yaratir telefon secmek ne zor is vallahi

Niyeki . Herkesin elinde 6 200 luk iphone x goruyorum. S8 note s8 havada ucusuyor. Onlarin 3 te 1 fiyatina cabalayip duruyorum cokmu gordunuz bana
O parayı verdikten sonra elimde tutabilecek olsam ben de bakarım o fiyatlardaki telefonlara. Ama yapamam kendimi biliyorum :D Kaptan bu arada CAT'in telefonlarına bir baksana. Şimdi kafamda düşürme korkusunu kurunca aklıma geldi. Telefona alternatif yaklaşım... Ben üst üste 3 seri Siemens'in bu dayanıklı telefonlarını kullanmıştım. Muazzam bir rahatlık oluyor emin ol.

O parayı verdikten sonra elimde tutabilecek olsam ben de bakarım o fiyatlardaki telefonlara. Ama yapamam kendimi biliyorum :D Kaptan bu arada CAT'in telefonlarına bir baksana. Şimdi kafamda düşürme korkusunu kurunca aklıma geldi. Telefona alternatif yaklaşım... Ben üst üste 3 seri Siemens'in bu dayanıklı telefonlarını kullanmıştım. Muazzam bir rahatlık oluyor emin ol.
2 300 hepsi burada da.
Hakikaten mi 6 bedava ya galiba

@Sailor ben baya bi 4 inç kullandım küçük ekranlı telefonlara bayılırım :) Şu anda da 4.7 inç var yeterli bana.Bu arada mi6 o fiyata rakipsiz gibi alınır.Bi de xiaomi mi note 3 var tavsiye edilir.Hem ekranı da büyük.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakan abi alınmaca gücenmece yok senin alkolü doğuda bulamayıp yoksunluk çekip beni kesmenden korkuyorum

Olm sen doktor değil misin hastaneden getirirsin işte etil metil bişiler :D :D

En okunmayacak iki branş... İkisinde de eroinman gibi gezecek çocuk :D
Mimarlıkta jürilerde gencimiz tam olarak bunları yaşayacak. Bunları izlet, ayda bir gerçekten bunları yaşayacak :D.

asdfasdf

abi çocuğun babası sağlam çevresi olan bi mimar, elini sallayınca 10bin lira kazanan türden. Babası diyor, gel sana 100bin liralık araba alayım işlerin başına geçersin hem diye

@Sailor ben baya bi 4 inç kullandım küçük ekranlı telefonlara bayılırım :) Şu anda da 4.7 inç var yeterli bana.Bu arada mi6 o fiyata rakipsiz gibi alınır.Bi de xiaomi mi note 3 var tavsiye edilir.Hem ekranı da büyük.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah seni inandirsin simdi gordum izliyordum videolarini. Oda fena degilmis note 3 . Ama gene cerceveli yapmislar

Olm sen doktor değil misin hastaneden getirirsin işte etil metil bişiler :D :D

asdfasdf

abi çocuğun babası sağlam çevresi olan bi mimar, elini sallayınca 10bin lira kazanan türden. Babası diyor, gel sana 100bin liralık araba alayım işlerin başına geçersin hem diye
Valla pinti panda gibi gobegini sevip twitch e basla bakarsin tutar olmaz mi

Beyaz renk fiyatlamada daha uygun olduğu sürece üretilecek ve yine en çok satılan olacaktır maalesef ki..
Evet satış ve sonrası için maddi anlamda avantajlı. Diğerlerini bilmem ama arabanın beyaz veya siyahın tonları olmayışı çok şey ifade eder gördükçe mutlu oluyorum :) sündürmeye gerek yok 5 fazla olsun kırmızı olsun :)

Chill out with my toyota
IMG_9349.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...