Abi dedigim gibi garanti bana sorun degil android icin o yuzden xiaomi one plus gibi markalar dururken huawei nin su durumda beni kandirmasi zor.Nokia 6 için 1300 fiyat çekmişsin. 2. el telefon alınmıyor o paraya artık ₺ nin değeri yerlerde kaptan, telefon fiyatlarında sıkıntı yok. Senin önceliklerin benimkilerden çok farklı. O yüzden %95 ihtimalle farklı telefonları yöneliriz. Bu arada parmak izi okuma dersen zirvedeki markalardan biri Huawei aklında bulunsun.
Asus'tan önce 4.7" ekranlı LG kullanıyordum. Huawei P8 Lite var bizimkilerde, o da 5.2" bazen elime alıyorum kullanabiliyorum. Alışmam 1haftayı geçmez. Ya büyük telefon bişey olmaz dedim, kemerli pantolonu düşürüyor bu telefon ya Bık-tımm. Ne telefon tutucu kullanabiliyorum ne cepte taşıyabiliyorum...Telefona nasıl lanet ettiysem, bugün bahçede çalışırken telefonu arabanın üstüne koymuşum, orada unuttum O yüzden alacağım telefondaki kriterlerim çok değil. Kullanım deneyimim sekteye uğramasın, bana kazık atmasın yeter diyorum artık.
1300 e bulunmuyormu ? Bulunur ama ithalat olur. Benim 2 sene once aldigim c7 1300 lira. 3400 pil super amoled ekran 4gb ram vs yagdiriyor sadece benimki arizalar vermeye basladi o yuzden satarim yakinda.markalarin guncel piyasada beni kendine cekebilmeleri zor bu fiyatlarla
Mi 6 1900 liraya neler neler veriyor o beni dusundurdu. Acaba mi 7 mi beklesem yada yeter deyip girissem mi bilemedim.
Su anda 5.7 kullaniyorum 5.15 e dusmek bariz farklilik yaratir telefon secmek ne zor is vallahi