Aleyküm selamÖncelikle selamun aleyküm arkadaşlar
Aleyküm selamÖncelikle selamun aleyküm arkadaşlar
AleykumselamÖncelikle selamun aleyküm arkadaşlar
İSAV güzel nezih mekandır abi ben çok gittim Avcılar'da otururken hani ortada iddia falan varsa geleyim ifade almayaFoto bana ait değil ya bi aksilik olmazsa bu cumartesi ya da pazar gidicem isav'ı çok övüyolar oraya giderim muhtemelen
Sinyal olayını duymuştum ama ağır kusur olarak kalan duymadımgeçenlerde baldız adayının arabası muayeneden kaldı ve ilk defa böyle birşey gördüm.sinyal ampülünün rengi solduğu için ve sonradan takılma spoilerin üstündeki fren ledi yanmadığı için ağır kusur yazmışlar.bu sebeplerden kalan duydunuzmu hiç yav
geçenlerde baldız adayının arabası muayeneden kaldı ve ilk defa böyle birşey gördüm.sinyal ampülünün rengi solduğu için ve sonradan takılma spoilerin üstündeki fren ledi yanmadığı için ağır kusur yazmışlar.bu sebeplerden kalan duydunuzmu hiç yav
27.500 TL cik istiyor hacı dayı bunahttps://twitter.com/simerazzi/status/938819056316149760
Hasar kayıtsız demek
Sinyal renginden dolayı hafif kusur yazmışlardı 2 yıl önceki muayenede. Bu sene de plakadan kaldım yani fren lambaları da olmasa yine kalırdı o araba.geçenlerde baldız adayının arabası muayeneden kaldı ve ilk defa böyle birşey gördüm.sinyal ampülünün rengi solduğu için ve sonradan takılma spoilerin üstündeki fren ledi yanmadığı için ağır kusur yazmışlar.bu sebeplerden kalan duydunuzmu hiç yav
Sol fara istiyor heralde o kadar parayı çünkü bi tek o sağlam nsmdmsmdm27.500 TL cik istiyor hacı dayı buna
avr yakası çok beğenilen 2 yer var bi burası bi de istinyedeki enka'da olan poligon. isav nasıl açık alanı var mı yoksa kapalı mıİSAV güzel nezih mekandır abi ben çok gittim Avcılar'da otururken hani ortada iddia falan varsa geleyim ifade almaya
15 metre seri atış
Ekli dosyayı görüntüle 10315
Açık alanı derken normal kapalı poligon abi Airsoft ok falan da var fiyatları da uygun heralde diğerlerine göreavr yakası çok beğenilen 2 yer var bi burası bi de istinyedeki enka'da olan poligon. isav nasıl açık alanı var mı yoksa kapalı mı
Şu şanzımanın ZF olmasını aklım almıyor yav, çift kavrama neden var ki dedirtiyor resmen.
Bu gidişle kalmayacak muhtemelen çk nın tek avantajı zf den birazcık hızlı vites atması.Şu şanzımanın ZF olmasını aklım almıyor yav, çift kavrama neden var ki dedirtiyor resmen.
Honda CRX hakkinda bilmediginiz 8 bilgi :/Honda Crx ler hakkında iyi bilgisi olan varsa biraz bahsedebilir mi
Açık poligonlarda var ya o şekil mi dedim de kapalı anlaşılan bakalım haftasonu yapcaz bi seyler aksilik olmazsaAçık alanı derken normal kapalı poligon abi Airsoft ok falan da var fiyatları da uygun heralde diğerlerine göre