Arkadaşlar gerçekten kahve içmek için gidiyorsanız, glorias ın kahvesi starbuckstan kalitelidir,
Sesini duyanlar hasta oluyo dimi @Iskender™ knkamForumda @yaso nun motoru; arazide traktör denir
Verseler götürürdüm yani. Pert fiyatına rs satın alırdıkVideodaki halini götür Maslak Oto Sanayi'ye, her türlü sıfır gibi yaparlar onu sıkıntı olmaz
Araba güzel. 2.3 motorun sesi de fena değilmiş, onu da beğendim. =)Pazar Pazar muscle car
2.3 turbo ama idare edin artik
amerika 20000 dolar değil miydi bu araba 500.000 tl nedir ya akıl işi değilAraba güzel. 2.3 motorun sesi de fena değilmiş, onu da beğendim. =)
Yalnız o vergiler nedir ya... Ben yılda 80 liradan az öderken birinin 20k lira ödemesi büyük fiyasko
Ortalama yıllık mtv / aracın değeri yapsak
80/20000= 0,004
20000/500000= 0,04
Miktar olarak bakmıyorum ama aracın değeriyle orantılayınca 10 kat vergi ödenmesi gerçekten ayıp.
Youtube da ki Rus dayıya verseler di 0 km cillop gibi araba yapardi
amerika 20000 dolar değil miydi bu araba 500.000 tl nedir ya akıl işi değil
yani 5 katına çıkıyor yuhhhBaşlangıç fiyatı 25,585 usd
5.0 GT 35,000 usd den başlıyor
Elitlik baska bisiTchibo da iyi gerçekten. Şöyle gidip bir bakıyım, halk nasıl yaşıyor falan filan diye gittim de güzelmiş gerçekten.
Leon la kiyaslamis mi ?Pazar Pazar muscle car
2.3 turbo ama idare edin artik
Youtube da ki Rus dayıya verseler di 0 km cillop gibi araba yapardi
Muhtemelen buna benzer bir drift kazası dahadır. Hayır, bundan sonra ileride klasik bir otomobil olmaya aday olsa rs kalmayacak. Herkes patlıyor yolda.Kalbim sıkışıyo
Yalnız gözden güzel kaybolduMuhtemelen buna benzer bir drift kazası dahadır. Hayır, bundan sonra ileride klasik bir otomobil olmaya aday olsa rs kalmayacak. Herkes patlıyor yolda.
Hiç yoldan geçmemiş, hiç yanlamamış gibi öylece yok olduYalnız gözden güzel kayboldu
Ben aslında yoğum adfsdfdHiç yoldan geçmemiş, hiç yanlamamış gibi öylece yok oldu
Yapma hocam gloria'dan kahve icmek icin piyasadaki bütün kahvecilerin kapanmasini beklerim ben. Düşman başına öyle kahveArkadaşlar gerçekten kahve içmek için gidiyorsanız, glorias ın kahvesi starbuckstan kalitelidir,
Benim guzel ulkem beni nasil dusunurmus kaza yapip olmemem icin arabalari 2 3 kat pahaliya satip bi o kadar vergi aliyorki almayayim diyeAĞLA!!!