Eco modcuların en ekonomik arabası. 3,7 litre benzin yakan saate 80 km hızla giden 1991 honda civic sw
Modifiyeler.
Süpermiş bu mirror delete bizim ülkede pek sırıtmaz, ayna kullanan sayı az zaten
Eco modcuların en ekonomik arabası. 3,7 litre benzin yakan saate 80 km hızla giden 1991 honda civic sw
Modifiyeler.
hocam daha ne yapacaksın, baya şey yapıyorsun. yakında arabayı suyla çalıştıracaksın.
Oğlum ne oluyor burada infazci filan kimin kafasini kesiyorsunuz ayrıca demin niye etraf simsiyah ti adadadaf
Ben de seviyorum ya virajda totosu falan ufak oynuyor esp girmeden önce, tabi hangar gibi oluşu ayrı avantaj senin picasso maceralarına yetişemeyiz gerçiTosunumu seviyorum ama
Çok bir maceram yok ya daha ölmedik işte. Takla açacağım günü merakla bekliyorum şu ehliyet,bagajdaki yardım çantası ve hava yastıkları işe yarasın artıkBen de seviyorum ya virajda totosu falan ufak oynuyor esp girmeden önce, tabi hangar gibi oluşu ayrı avantaj senin picasso maceralarına yetişemeyiz gerçi
Vay reis gelmiş
Hoşgeldin
Hayırdır ya ?Hoş gelmedim, yeni cezalarla geldim. İnfazcı ruhum rahat dursa millet rahat durmuyor
Hayırdır ya ?
çıkma kafa paynır teyp de eksik edilmemiş
Oo saat çok hoşuma gitti
Kazasız belasız sürüşlere Arabanızı garajda tanıttınız mı merak ettim
Bunu yapan adam arabada giderken neler yaptırmaz..Aman kemer takalim genclere ornek olalim diyen adamin arabada dovme yaptirmasi. zeka ornegi
Arabanin icinin genis olmasi lazim chr kurtarmayabilirBunu yapan adam arabada giderken neler yaptırmaz..
Güzel ortayı değerlendiriyorum.Chr'ın içi kotarır rahat olArabanin icinin genis olmasi lazim chr kurtarmayabilir