Vardir elbet arkadas dost falan sonucta ismi INFAZCISenin de araban da var mı ayak izleri..
Senin de araban da var mı ayak izleri..
Vardir elbet arkadas dost falan sonucta ismi INFAZCI
Alfa varken kizlar cildiriyor demedin mi senYok kanks
beğenemedin mi kaptan
Alfa varken kizlar cildiriyor demedin mi sen
KotuYarın sabah Arif ve 216 ya gitmeyi planlıyorum bakalım beğenirim insallah
bu yeni bi sürüş pozisyonu galibaArkadasin anlattigina gore Kayış daği hatırası oluyor .. camlarda film yok ayak izlerinin yerlerini anlatayim. Sağ ayak izi sağ kapı, sol ayak izide sol kapının hizasında nasıl bir pozisyonda olduğunu sizler düşünün artık öhöm öhöm fazla mi ileri gittim ne
Olsun ya 2 kişi daha gelecek yanımda ondan gidicez mecbur
fragman çok az bi bilgi veriyor. Bütün malzeme filmde. Ben güldüm. Tavsiye de ederim.Kaptan Bende aynı fikirdeyim fragmanı izledim pek sarmadı nedense .. bi hokkabazi sevmemiştim buda eklenecek sanırım ustune..
yedi cuceler mi oyle birseyi vardi hatirlamiyorum bile ismini dunyanin en kotusu. halil soyletmez in aptal filminden bile kotuyduKaptan Bende aynı fikirdeyim fragmanı izledim pek sarmadı nedense .. bi hokkabazi sevmemiştim buda eklenecek sanırım ustune..
Onu diyen optimus varken bütün kızlar dönüp bakıyor diye anlatmıştı, optimus malum ===>>>>> @DouglasAdams
Ya bi git ayuuOna gitcenize wnes baturun filmine gidin
Kitabi varmiydi o suruslerinbu yeni bi sürüş pozisyonu galiba
Neden gideyim abi şakayapıorm ya hemen ciddiyete alıyonYa bi git ayuu
çocuğum olsa yine goturmem @AYUU Allah korusunOna gitcenize wnes baturun filmine gidin