Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ecomodder.com web sitesinde forumları okuyorum. Adamlar manyak yöntemler ile hypermiling yapıyor. Hatta bir sürü yeni bilgi edindim. Yeni yeni teknikler var. Adamlar 16 subab motoru 8 subaba düşürüyor. Hatta fakir karışım ile araba yürütüyorlar. Motora sıcak hava girsin diye uğraşıyorlar. Böyle bir sürü veri. Akıyor musluk dolduruyorum..

Ecomodder.com web sitesinde forumları okuyorum. Adamlar manyak yöntemler ile hypermiling yapıyor. Hatta bir sürü yeni bilgi edindim. Yeni yeni teknikler var. Adamlar 16 subab motoru 8 subaba düşürüyor. Hatta fakir karışım ile araba yürütüyorlar. Motora sıcak hava girsin diye uğraşıyorlar. Böyle bir sürü veri. Akıyor musluk dolduruyorum..
Hocam siz elektrikli veya hybrid falan düşünmüyor musunuz?

Eco modcuların en ekonomik arabası. 3,7 litre benzin yakan saate 80 km hızla giden 1991 honda civic sw
Modifiyeler.

b20acda5b8cd39dace0da32186f36714.jpg

Son düzenleme:
Yağmur vardı, sağa doğru manevra yapıp yola çıktım. Biraz gaza bastım bir baktım çizgiden çıktı. Kafa sağa sola kaydı toparladım ama çok şaşırdım. Çokta köklemedim. Deneyim oldu.
öyle bir harekette kaymayacak lastik yok bence. Zeminde çamur,toz vs de olabilir ekstra. Araç dizel ise torkla çok mümkün bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...