Değişik değişik infolar geliyo araç terimin damadının aracıymış falan dediler biraz önceTereddütsüz diyebiliriz.
Değişik değişik infolar geliyo araç terimin damadının aracıymış falan dediler biraz önceTereddütsüz diyebiliriz.
Oooo 131 Şahin
ADAM AYAĞINDA BEMBEYAZ AYAKKABI, ELİNDE STURBUCKKKSSSS İLE SANAYİYE GİTMİŞ ELİTLİQQQQ
Olta attığının farkındayım en başta belirteyim131 değil yalnız bu abi normal 88 sonrası şahin sanırsam
İşte vermek istediğim mesaj buydu... teşekkür ederimADAM AYAĞINDA BEMBEYAZ AYAKKABI, ELİNDE STURBUCKKKSSSS İLE SANAYİYE GİTMİŞ ELİTLİQQQQ
Olta attığının farkındayım en başta belirteyim
Dediğin Şahin'lerin gösterge çevresinde butonları yoktur. Hepsi konsolun kapı tarafına taşındı. Hatta 4 buton vardır, 5. yuva da olmasına rağmen Şahin'lerde filan boştur orası. Kartal'da arka silecek kumandası filan olurdu 5. buton.
Eğer direksiyona aldandıysan evet, direksiyon sonradan değişmiş. Dediğin 88 sonrası ilk Şahin'lerin direksiyonudur bu. 95'te mi 96'da mı ne bir makyaj aldı, o zaman logo italik oldu. Direksiyonda da sadece logo değişti .)
Falan filan... =)
Denerim haci@Sailor aksam buralarda misin elektronik sigara brifingi ver bana biraz ama aksam
Kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum
Alkolü bırakanlar bırakmamış seaa
Bende bırakmadım ama3 haftadır elimi sürmedimBi hafta elimi sürmedim
Yeşilaydan yazıyorum kökünüzü kurutucazAlkolü bırakanlar bırakmamış seaa
@alfhonso ewtYeşilaydan yazıyorum kökünüzü kurutucaz
Yeşilaydan yazıyorum kökünüzü kurutucaz
Neredeyse 5 yıldır bırakmış durumdayım. Son 5 yılda çok haklı sebeplerle 2 kez içtim.Alkolü bırakanlar bırakmamış seaa
Haydin bakim
BeIN Sports Sivasspor - M.Başakşehir (Futbol)
BAŞLADI
Kayserispor - Beşiktaş
BeIN Sports (Canlı) 10 Aralık Pazar 19:30