biz alışverişi bimden yapıyoruz kaç senedir. Nerde bizim audimiz?Alışverişte Bim'den. Audi böyle böyle alınıyor panpa
biz alışverişi bimden yapıyoruz kaç senedir. Nerde bizim audimiz?Alışverişte Bim'den. Audi böyle böyle alınıyor panpa
Ülkemiz insanında ihtiyaçlarına göre araba alacak bir kapasite olmadı hiç bir zaman zaten bence. Her zaman 1.etken gösteriş 2.etken fiyat-parçası ucuz 3.etken ekonomi. Eğer bunlarla beraber kendi ihtiyaçlarını düşünerek otomobil alan insanlar olsak station wawgon satışları bu kadar düşük olmazdı diye düşünüyorum. Buna kendimde dahilim 10'a yakın arabam oldu ve sadece birisi sw idi. Diğerleri tamamen sedan
Konuyu fazla dağıtmayayım buraya alayım dedim, Ülkemizde maalesef ekonomik şartlar ve aracın piyasası her şeyden önce geliyor. Kişi bütçesi ile ihtiyaçlarını bir arada değerlendirmiyor. Bütçesi ve piyasayı düşünüyor. Kuş serisine laf ediyorum ama parçası ucuz mu ucuz, her yerde ustası da var masrafı düşük. Apaçi olarak kullananlar haricindekilere laf edemem. 98,99,2000,2001 civic ies ve golf4ler de altın değerinde. Piyasası her zaman var. Arkadaşımın 99 civic'i var, satmaya niyetlendi, çalıştığım kurumda bir kaç kişinin yanında söyledi. bir hafta içerisinde 4 kişi sordu arabayı. Ama arabada abs airbag yok 27bin lira veren var ÜStelik ucu bucağı sonu çözümü yok maalesef
biz alışverişi bimden yapıyoruz kaç senedir. Nerde bizim audimiz?
Telefon bakmaya tahtakaleye geldim fiyatlar benzer kadikoyle aklinda olsun abi. Ya calinti ya sahte yada 0 km telefonlarda garantisiz ve pahali . Kadikoy akar benBen hala full doldurtuyorum depoyu. Bi arabaya bakıyorlar, bi bana bakıyorlar, sonra bi daha arabaya bakıyorlar, ikinciye soruyorlar. Sürekli aldığım bir yer var, neyse ki onlar arabayı tanıdılar da aştık o muhabbetleri
Aha sağdaki benim dayımTelefon bakmaya tahtakaleye geldim fiyatlar benzer kadikoyle aklinda olsun abi. Ya calinti ya sahte yada 0 km telefonlarda garantisiz ve pahali . Kadikoy akar ben
Doğru diyorsun ama yılda 3 5k yapılan bi araba için de dizel şart değil abi olay o LPG li 323 olsa çok güzel olacak 1.5Abim valla öğrenci adamım etim ne budum ne filan diyorsun ya, sırf şu nedenden okulu bitirip temiz kazanmaya başlamadan Symbol'den şaşma derim. Symbol günahım kadar sevmediğim bir arabadır ama yürütme maliyeti olarak kesinlikle en iyi seçeneklerden biri. Yerine alabileceğiniz arabalar da denk gelirse taksi çıkması olmayan Albea mjet, Linea filan olur. Dizel Accent'ler filan daha pahalı. O yüzden çok pişman olursunuz satarsanız..
MüthişArkadaşlar,
Tüm faturaları ödedim, Arabayada iki depo benzin aldım. Kızın maması ve Bezleride full çakılı. Kombide Eco modunda ev hamam gibi yanıyor. 20 günlük geçim için harcadığım para 977 tl.
Sizce iyi tasarruf yapmışmıyımdır.
Abi bende telefonu yaptırmayı düşünüyorum Jag girişinde bide kasasında problem var. Sony Z5 pre telefonum, nerede yaptırabilirim Sen biraz biliyorsun sanırım Kadıköy Doğubank vs yamyamların eline düşmeyelimTelefon bakmaya tahtakaleye geldim fiyatlar benzer kadikoyle aklinda olsun abi. Ya calinti ya sahte yada 0 km telefonlarda garantisiz ve pahali . Kadikoy akar ben
Telefon bakmaya tahtakaleye geldim fiyatlar benzer kadikoyle aklinda olsun abi. Ya calinti ya sahte yada 0 km telefonlarda garantisiz ve pahali . Kadikoy akar benBen hala full doldurtuyorum depoyu. Bi arabaya bakıyorlar, bi bana bakıyorlar, sonra bi daha arabaya bakıyorlar, ikinciye soruyorlar. Sürekli aldığım bir yer var, neyse ki onlar arabayı tanıdılar da aştık o muhabbetleri
Kadikoy yazicioglunun icinde benim tanidik var gide gele herseyi ondan aldim cogunlukla fiyatlari makul gidicek olursan tarif ederimAbi bende telefonu yaptırmayı düşünüyorum Jag girişinde bide kasasında problem var. Sony Z5 pre telefonum, nerede yaptırabilirim Sen biraz biliyorsun sanırım Kadıköy Doğubank vs yamyamların eline düşmeyelim
Neden çıkmak istedin abi?Arif ve 2016 filmini tavsiye etmem arkadaş güzel yerler olsa da genel olarak kötü olmuş bir ara çıkmak istedim salondan
Ben demistim amaArif ve 2016 filmini tavsiye etmem arkadaş güzel yerler olsa da genel olarak kötü olmuş bir ara çıkmak istedim salondan
Sıkıldım önceki filmlerinden hiç sıkılmamıştım ama bu net olarak sarmadiNeden çıkmak istedin abi?
33 lira zarar ettik o kadar birde boşuna zaman gitti sağlık olsunBen demistim ama
HeeSıkıldım önceki filmlerinden hiç sıkılmamıştım ama bu net olarak sarmadi
Off 100 km clio mazotu33 lira zarar ettik o kadar birde boşuna zaman gitti sağlık olsun
Abi fiyatından geçtim kimse benim telefonu yapmaya yanaşmıyor Sony de yapıyorsa bir ara kesin gideyim orayaTelefon bakmaya tahtakaleye geldim fiyatlar benzer kadikoyle aklinda olsun abi. Ya calinti ya sahte yada 0 km telefonlarda garantisiz ve pahali . Kadikoy akar ben
Kadikoy yazicioglunun icinde benim tanidik var gide gele herseyi ondan aldim cogunlukla fiyatlari makul gidicek olursan tarif ederim
Sıkıntı değil para hesabı yapmam öyle doktorHee
Off 100 km clio mazotu