Asgari ücrete geçiyon abiArkadaşlar,
Tüm faturaları ödedim, Arabayada iki depo benzin aldım. Kızın maması ve Bezleride full çakılı. Kombide Eco modunda ev hamam gibi yanıyor. 20 günlük geçim için harcadığım para 977 tl.
Sizce iyi tasarruf yapmışmıyımdır.
İşin kötü tarafı Türk filmleri nete de düşmüyorArif ve 2016 filmini tavsiye etmem arkadaş güzel yerler olsa da genel olarak kötü olmuş bir ara çıkmak istedim salondan
Abi fiyatından geçtim kimse benim telefonu yapmaya yanaşmıyor Sony de yapıyorsa bir ara kesin gideyim oraya
Asgari ücrete geçiyon abi
Senin arabanın masrafı da çok. Asgari ücrete adam çalışmaz, kazıklanır.Asgari ücretle adammı çalışır.. Benim derdim tassaruf yapıp aytenin bu seneki sigortalarını çıkarmak.
Benim yatırımlar biraz farklı ama tam anlamıyla zarardayım denmez. Ama böyle giderse tahmini bir 24 saat sonra filan evet zarardayım.İçerde misin?
Nasıl zarara girdiysen öyle çıkarsın, düşen hiti tekrar kazanır bitcoin. Şu aralar düştü düşecek diyerek potansiyel alıcı yaratıp yatırımcıyı buhrana sokuyorlar ( top bitcoinciler ) bitcoinin önünü açık görüyorum iyi şanslarBenim yatırımlar biraz farklı ama tam anlamıyla zarardayım denmez. Ama böyle giderse tahmini bir 24 saat sonra filan evet zarardayım.
Hayır Bitcoin eyvallah patlasında Ethereum'a ne oluyor onu çözemedim yani kripto paralar birbirinden bağımsız sözde. Ama hepsi bitcoinden etkileniyor.
Evet sabır önemli.Nasıl zarara girdiysen öyle çıkarsın, düşen hiti tekrar kazanır bitcoin. Şu aralar düştü düşecek diyerek potansiyel alıcı yaratıp yatırımcıyı buhrana sokuyorlar ( top bitcoinciler ) bitcoinin önünü açık görüyorum iyi şanslar
Asgari ücretle adammı çalışır.. Benim derdim tassaruf yapıp aytenin bu seneki sigortalarını çıkarmak.
Şu aralar etherium altcoin gibi dallara yönelenler oldu bitcoin düşüyor diye. Ancak unuttukları bir şey var bu bitcoin dolar gibi. Yani tüm dünyada reel para birimi nasıl Dolar üstünden dönüyorsa ( sırf Çin krize girmesin diye 40 milyar dolar bağışlamışlıkları var düşünün artık ) kripto paralar üstünden sermaye de bitcoine göre gel git yapıyor. Yandalların çıkışı ile azalan bitcoin değerleri zaman içerisinde yan kriptoların bitcoine olan bağlılıkları meydana çıktıkça eski değerinden yükseğe çıkacak. Bunca zamandır " la olm bu bitcoin var da nerede geçiyor hani" lafı yavaş yavaş firmaların ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başlamasıyla havada kaldı. Eğer 1-2 büyük firma bitcoin ile ödeme almayı kabul ederse bitcoin tutulamaz bir değer alır.Evet sabır önemli.
Ben yatırdığım parayı yakmışım gibi düşündüm ilk yatırırken zaten. Dolayısıyla isterse 1 dolar olsun, çekmeyi düşünmüyorum. Nitekim daha önceden de kaç kere çevrem bozdur artık, çok düştü filan dedi geçtiğimiz yıllardaki benzer olaylarda. Onları dinleseydim büyük ihtimalle bugün patatese bağlamıştım.
Hayırlısı artık
Çok teşekkür ederim yarın bir arayayım, yapamıyorsa da belki yönlendirirDoğubank ikinci katında Urkun ticaret cep telefonu teknik servisi diye bir yerde benim lenovo'nun güç tuşunu tamir ettirmiştim (tavsiye üzerine oraya gitmiştim). Lenovo'ya bile bakıyorsa Sony'e de bakarlar herhalde. 0212 528 28 51 numarası bu, kartını almıştım. İstersen bir arayıp sor, uzaktan gideceksen boşa gitme.
Nabcan olm ölene kadar bozdurmıycan mıEvet sabır önemli.
Ben yatırdığım parayı yakmışım gibi düşündüm ilk yatırırken zaten. Dolayısıyla isterse 1 dolar olsun, çekmeyi düşünmüyorum. Nitekim daha önceden de kaç kere çevrem bozdur artık, çok düştü filan dedi geçtiğimiz yıllardaki benzer olaylarda. Onları dinleseydim büyük ihtimalle bugün patatese bağlamıştım.
Hayırlısı artık
Yatırım konusuyla alakalı konu açabilir misin hocam. Faydalanalım.Benim yatırımlar biraz farklı ama tam anlamıyla zarardayım denmez. Ama böyle giderse tahmini bir 24 saat sonra filan evet zarardayım.
Hayır Bitcoin eyvallah patlasında Ethereum'a ne oluyor onu çözemedim yani kripto paralar birbirinden bağımsız sözde. Ama hepsi bitcoinden etkileniyor.
Nope. Herkes gibi bir hedefimiz var tabii ki. Oraya ulaşınca bozduracağım.Nabcan olm ölene kadar bozdurmıycan mı
Yatırım tavsiyesi vermemek lazım bence. Kim olursa olsun. Ama merak edilenleri cevaplarım tabii kiYatırım konusuyla alakalı konu açabilir misin hocam. Faydalanalım.
Haftada 3 kez dışarda yemek yerdim. Bu ev yapımı tavuk dünyasının maliyeti 10 tlden az. Üstelik 4 porsiyon yemek çıktı. Ekli dosyayı görüntüle 10847