Ne yapsın, keman çalarken parende mi atsın? Mustafa'ye vereceğin puana ise ne diyeceğimi bilemedim.Hareketler çiğ. @mustafa.e yapsa yine 5/10 veririm
Kesinlikle.Vurmaaaağ Dur bi sn ya senin kemancıya laf ettim diye dimi bunlar
Ne yapsın, keman çalarken parende mi atsın? Mustafa'ye vereceğin puana ise ne diyeceğimi bilemedim.Hareketler çiğ. @mustafa.e yapsa yine 5/10 veririm
Kesinlikle.Vurmaaaağ Dur bi sn ya senin kemancıya laf ettim diye dimi bunlar
Htc bile yapiyorlar ya gordum orada sonyAbi fiyatından geçtim kimse benim telefonu yapmaya yanaşmıyor Sony de yapıyorsa bir ara kesin gideyim oraya
Başka mesela?
Hmm. Anladım teşekkürler başarılar [emoji1303]İşe servis ile gidiyorum. Arabayı park ettim. Anlık yakıt tüketimi ni ölçen cihaz bağladım. Kış lastiği almadım. İstanbul kar yağarsa aracı kitliycem. . Evin ısı değerlerini ölçüp en ideal ayarı yaptım. Ekonomik boy bebek bezi ve maması alıyorum. Vs vs..
zorla dm'den yürüttürecen kendine he@DouglasAdams @bt kadın jest ve mimiklerini gereksiz yere kullanıyor. Ben yapsam 8.4/10 ortalama alırım forumda :dd
dm demişken, *rdaT*ran'ın yeni takımı Başakşehirspor, az önce Türkiye Kupası'ndan elendizorla dm'den yürüttürecen kendine he
4 mevsim lastiği çıkmaz dediler de, 19:51'de yürüdükleri karda benim araba da yürüyordu. Hatta daha fazlasında da yürüyordu. Bugün de çıkacaktım hatta, yeni gelen benzin zammı caydırdı.
makina cincik.
Uyarı yemeyin boşamakina cincik
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bi an sol tarafı satış fiyatı sandım
2018 model Golf fiyatları 1.0 tsi dsg highline de getirmişler ayrıca.Fiyatlara bak bu ne spor gazetesi.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Misafir olmayaydı eyiydi
Başka mesela?