Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşe servis ile gidiyorum. Arabayı park ettim. Anlık yakıt tüketimi ni ölçen cihaz bağladım. Kış lastiği almadım. İstanbul kar yağarsa aracı kitliycem. . Evin ısı değerlerini ölçüp en ideal ayarı yaptım. Ekonomik boy bebek bezi ve maması alıyorum. Vs vs..
Hmm. Anladım teşekkürler başarılar [emoji1303]

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 mevsim lastiği çıkmaz dediler de, 19:51'de yürüdükleri karda benim araba da yürüyordu. Hatta daha fazlasında da yürüyordu. Bugün de çıkacaktım hatta, yeni gelen benzin zammı caydırdı.
Bu arada 2. dk'da uğradıkları Opet, benim sürekli benzin aldığım yer :)

İstanbul'da otururken bu adamların test güzergahlarında onlardan habersiz gazlar dururdum, evimin etrafında yapıyorlardı testleri, hatta Passat POV videosuna da sağdan geçerek çıkmıştım. Ben İstanbul'dan taşındım, Otopark kurumsallaşıp o rotaları bırakıp benim 3d modellediğim yollarda test yapmaya başladılar. En son kar kış için yine evimin yakınına geldiler. Bir türlü yollarımız kesişmedi :D

b116d85ef01bf57a6db0f3584ecfbcb7.jpg

2018 model Golf fiyatları o_O 1.0 tsi dsg highline de getirmişler ayrıca.Fiyatlara bak bu ne spor gazetesi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi an sol tarafı satış fiyatı sandım:D

Abi tasarruf yapmanın altın kuralı kira bedeli vermemek.
Yani yediğin yemekte kira parası, eleman parası vermeyeceksin.
Aldım termoslu kap evde ne istiyorsam.
Nusrette 140 -150 lira olan eti 20 liraya yiyorum, burgerda 20 lira olan kola burger patates üçlüsü 4-5 liraya mal oluyor. Dışarıda yemek yemek çoook büyük saçmalık olarak geliyor bana. Spor giyim gibi alışverişlerimi hep decathlondan yapıyorum. Yani şekil için değil iyi yaşamak için çabalıyorum benim tasarruf şekilim bu şekil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...