Geyik Başlığı 4

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cussler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya su apple in evet bilerek yavaslatiyoruz piller icin demelerinden sonra pil degisim sureci baslamisti bi git pilini degistir devam edersin

Pilimin durumu gayet iyi uygulamadan ölçtüm biri %99 biri %98 dedi pili değiştirmeme hiç gerek yok.Sadece ios 11 in 10.3 teki gibi akıcılığı o freshliği kayboldu ondan bahsediyorum.12 güzel olmadığı sürece geçmem daha.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ey ahali, her yere arabayla mı gidiyoruz yoksa spor yapıyor muyuz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yazın çalıştığım yer ev iş arası 6 km bisikletle gidiyorum okul sezonu tabi ki servis kullanıyorum :) Yazın da genel işlerimi bisikletle hallediyorum.

Ey ahali, her yere arabayla mı gidiyoruz yoksa spor yapıyor muyuz

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün hava güzeldi diye göl kenarına gidip yürüyüş yaptık ama bugün sağanak yağmur. Araba varken yürümem. :)
Abi kontak açtığına değmez bence yürü ya :) Ben 1 durak erken inip metroda yürüyorum. Bostancı-Küçükyalı arası. Yürümek insana iyi gelen bir şey günün yorgunluğunu alır.
Kardeş dediğin metronun bazı duraklarında zaten metrodan inip yüzeye çıkmak 15dk sürüyor :D Kartal Adliye, Ünalan aktarma... Küçükyalı da bu konuda fena değil. :)

ev-iş arası 2 km ne yazık ki araba kullanıyorum. :oops:
Bizim okulla ev arasida 2.1km (trafikten kaçarken 3ü bulur) vakit sikintisi olmasin diye arabayla gidiyoruz .

Ben biraz uyusuk davrandigim icin ancak yetisiyoruz .

Geçtiğimiz sene başında park yeri sikintisindan 2-3 hafta full yürüdük . Hiçbir faydasi olmadi :)
ama ben bos vakitlerimde gerek yürümek olsun gerek bisiklet surmek vb. takıliyorum .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün hava güzeldi diye göl kenarına gidip yürüyüş yaptık ama bugün sağanak yağmur. Araba varken yürümem. :)

Kardeş dediğin metronun bazı duraklarında zaten metrodan inip yüzeye çıkmak 15dk sürüyor :D Kartal Adliye, Ünalan aktarma... Küçükyalı da bu konuda fena değil. :)

Bu nedenle yürüdüğüm bir gerçektir, 2 km yolu yürümem zaten 25 dakika sürüyor. İn çık bekle bin derken üstüne bir de para veriyorum akbile. Hiç gerek yok. Bu kıştan sonra iyi bir bisiklet ile yol dağarcığımı genişletmeyi düşünüyorum.

26910457_10214571876505783_1915410845282584530_o.jpg

Bu nedenle yürüdüğüm bir gerçektir, 2 km yolu yürümem zaten 25 dakika sürüyor. İn çık bekle bin derken üstüne bir de para veriyorum akbile. Hiç gerek yok. Bu kıştan sonra iyi bir bisiklet ile yol dağarcığımı genişletmeyi düşünüyorum.

Katlanır bisiklet tercih edersen hem taşıması kolay olur metroda hem de bi kaç durak erken inip pedallayabilirsin :)

Katlanır bisiklet tercih edersen hem taşıması kolay olur metroda hem de bi kaç durak erken inip pedallayabilirsin :)

Haklısın ama ben çok para veremeyeceğim bisiklete, katlanır bisikletler de çok yaygın olmadığı için istediğim fiyatlara bulamayacağım gibi. Ancak ümit folding bike falan olursa istediğim fiyatlara gelir çünkü kask mont eldiven gözlük derken bisikletten çok parayı ekipmana harcayacağım rahat ve esnek bir sürüş için. Her zaman bisikletle 2 tur atayım döneyim desek eyvallah ama çoğunlukla Ümraniye Şerifali'den Maltepe'ye gidiyorum. 10 kilometrelik bir yol yokuşları bile bitiriyor adamı

Haklısın ama ben çok para veremeyeceğim bisiklete, katlanır bisikletler de çok yaygın olmadığı için istediğim fiyatlara bulamayacağım gibi. Ancak ümit folding bike falan olursa istediğim fiyatlara gelir çünkü kask mont eldiven gözlük derken bisikletten çok parayı ekipmana harcayacağım rahat ve esnek bir sürüş için. Her zaman bisikletle 2 tur atayım döneyim desek eyvallah ama çoğunlukla Ümraniye Şerifali'den Maltepe'ye gidiyorum. 10 kilometrelik bir yol yokuşları bile bitiriyor adamı
Decathlonda katlanir bisiklet ucuzdu diye aklimda kalmis. Ben kendiminkini eminonunden aldim bianchi marka katlanir hafif gecen sene 400 lira vermistim

mesele katlandıktan sonra taşınabilir olması, siz rahat taşıyor musunuz ?
Yani benimki titanyum vs olmadigi icin bir bayanin tasimasi zor ama ben cok zorlanmiyorum. Hatta pedallari dahil katlandigi icin gidonu da cikartip araba bagajina koydugumda cok cok az yer kapliyor. Ama su an alicak olsam elektrikli olanlarini tercih ederdim muhtemelen.

Yani benimki titanyum vs olmadigi icin bir bayanin tasimasi zor ama ben cok zorlanmiyorum. Hatta pedallari dahil katlandigi icin gidonu da cikartip araba bagajina koydugumda cok cok az yer kapliyor. Ama su an alicak olsam elektrikli olanlarini tercih ederdim muhtemelen.

Senin katlanır bisikletinmi var. Resim atmadan inanmam.

Selamlar beyleeer
Arkadaşlar,
Tüm faturaları ödedim, Arabayada iki depo benzin aldım. Kızın maması ve Bezleride full çakılı. Kombide Eco modunda ev hamam gibi yanıyor. 20 günlük geçim için harcadığım para 977 tl.
Sizce iyi tasarruf yapmışmıyımdır.
Bence de super ;);)
Arif ve 2016 filmini tavsiye etmem arkadaş güzel yerler olsa da genel olarak kötü olmuş bir ara çıkmak istedim salondan
Walla bende fragmaninda hic guldugum bi yer yok, sanki aile arasinda cok daha iyi gibi duruyor (aile arasinda ya gittim cok begendim)
Kırmızı bir Mustang , sürekli beni beğeniyor. Söyleyin ona ben evli bir erkeğim :(
Benden bahsetmiyorsun sanirim, ben de evliyim de :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...