Televizyonun önünde neden tekli koltuk bakınca bi acayip oldum ya
Kızıma Dedesi bebek karyolası alınca, bebek odasındaki bu koltuku çıkarmak zorunda kaldım. Bu benim bilgisayar koltuğumdu. Şimdilik evin orasına geçiçi koydum. Bulucaz biryer artık.
Televizyonun önünde neden tekli koltuk bakınca bi acayip oldum ya
Ey ahali, her yere arabayla mı gidiyoruz yoksa spor yapıyor muyuz
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi kontak açtığına değmez bence yürü ya Ben 1 durak erken inip metroda yürüyorum. Bostancı-Küçükyalı arası. Yürümek insana iyi gelen bir şey günün yorgunluğunu alır.ev-iş arası 2 km ne yazık ki araba kullanıyorum.
Ya su apple in evet bilerek yavaslatiyoruz piller icin demelerinden sonra pil degisim sureci baslamisti bi git pilini degistir devam edersin
Okul ev arası 10 11 km. Şuan arabayla gidip geliyorum ama bahar döneminde hava ve ders programı uygun olursa bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum.Ey ahali, her yere arabayla mı gidiyoruz yoksa spor yapıyor muyuz
Ey ahali, her yere arabayla mı gidiyoruz yoksa spor yapıyor muyuz
Dün hava güzeldi diye göl kenarına gidip yürüyüş yaptık ama bugün sağanak yağmur. Araba varken yürümem.Ey ahali, her yere arabayla mı gidiyoruz yoksa spor yapıyor muyuz
Kardeş dediğin metronun bazı duraklarında zaten metrodan inip yüzeye çıkmak 15dk sürüyor Kartal Adliye, Ünalan aktarma... Küçükyalı da bu konuda fena değil.Abi kontak açtığına değmez bence yürü ya Ben 1 durak erken inip metroda yürüyorum. Bostancı-Küçükyalı arası. Yürümek insana iyi gelen bir şey günün yorgunluğunu alır.
Bizim okulla ev arasida 2.1km (trafikten kaçarken 3ü bulur) vakit sikintisi olmasin diye arabayla gidiyoruz .ev-iş arası 2 km ne yazık ki araba kullanıyorum.
Dün hava güzeldi diye göl kenarına gidip yürüyüş yaptık ama bugün sağanak yağmur. Araba varken yürümem.
Kardeş dediğin metronun bazı duraklarında zaten metrodan inip yüzeye çıkmak 15dk sürüyor Kartal Adliye, Ünalan aktarma... Küçükyalı da bu konuda fena değil.
Bu nedenle yürüdüğüm bir gerçektir, 2 km yolu yürümem zaten 25 dakika sürüyor. İn çık bekle bin derken üstüne bir de para veriyorum akbile. Hiç gerek yok. Bu kıştan sonra iyi bir bisiklet ile yol dağarcığımı genişletmeyi düşünüyorum.
Haklısın ama ben çok para veremeyeceğim bisiklete, katlanır bisikletler de çok yaygın olmadığı için istediğim fiyatlara bulamayacağım gibi. Ancak ümit folding bike falan olursa istediğim fiyatlara gelir çünkü kask mont eldiven gözlük derken bisikletten çok parayı ekipmana harcayacağım rahat ve esnek bir sürüş için. Her zaman bisikletle 2 tur atayım döneyim desek eyvallah ama çoğunlukla Ümraniye Şerifali'den Maltepe'ye gidiyorum. 10 kilometrelik bir yol yokuşları bile bitiriyor adamıKatlanır bisiklet tercih edersen hem taşıması kolay olur metroda hem de bi kaç durak erken inip pedallayabilirsin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Decathlonda katlanir bisiklet ucuzdu diye aklimda kalmis. Ben kendiminkini eminonunden aldim bianchi marka katlanir hafif gecen sene 400 lira vermistimHaklısın ama ben çok para veremeyeceğim bisiklete, katlanır bisikletler de çok yaygın olmadığı için istediğim fiyatlara bulamayacağım gibi. Ancak ümit folding bike falan olursa istediğim fiyatlara gelir çünkü kask mont eldiven gözlük derken bisikletten çok parayı ekipmana harcayacağım rahat ve esnek bir sürüş için. Her zaman bisikletle 2 tur atayım döneyim desek eyvallah ama çoğunlukla Ümraniye Şerifali'den Maltepe'ye gidiyorum. 10 kilometrelik bir yol yokuşları bile bitiriyor adamı
mesele katlandıktan sonra taşınabilir olması, siz rahat taşıyor musunuz ?Decathlonda katlanir bisiklet ucuzdu diye aklimda kalmis. Ben kendiminkini eminonunden aldim bianchi marka katlanir hafif gecen sene 400 lira vermistim
Yani benimki titanyum vs olmadigi icin bir bayanin tasimasi zor ama ben cok zorlanmiyorum. Hatta pedallari dahil katlandigi icin gidonu da cikartip araba bagajina koydugumda cok cok az yer kapliyor. Ama su an alicak olsam elektrikli olanlarini tercih ederdim muhtemelen.mesele katlandıktan sonra taşınabilir olması, siz rahat taşıyor musunuz ?
Yani benimki titanyum vs olmadigi icin bir bayanin tasimasi zor ama ben cok zorlanmiyorum. Hatta pedallari dahil katlandigi icin gidonu da cikartip araba bagajina koydugumda cok cok az yer kapliyor. Ama su an alicak olsam elektrikli olanlarini tercih ederdim muhtemelen.
Bence de superArkadaşlar,
Tüm faturaları ödedim, Arabayada iki depo benzin aldım. Kızın maması ve Bezleride full çakılı. Kombide Eco modunda ev hamam gibi yanıyor. 20 günlük geçim için harcadığım para 977 tl.
Sizce iyi tasarruf yapmışmıyımdır.
Walla bende fragmaninda hic guldugum bi yer yok, sanki aile arasinda cok daha iyi gibi duruyor (aile arasinda ya gittim cok begendim)Arif ve 2016 filmini tavsiye etmem arkadaş güzel yerler olsa da genel olarak kötü olmuş bir ara çıkmak istedim salondan
Benden bahsetmiyorsun sanirim, ben de evliyim deKırmızı bir Mustang , sürekli beni beğeniyor. Söyleyin ona ben evli bir erkeğim